0 comments

Căști bluetooth: pentru alergat, audiofili și cei care vor liniște – start-up.ro

by on 20 mai 2019
 
  • 20 Mai 2019
  • Technolust

Cel mai probabil că oricare dintre noi are o pereche de căști pe care o folosește. Unii pentru sport, alții ca să scape de zgomotul urban. Ca să împăcăm pe toată lumea, avem câteva recomandări de căști bluetooth pentru alergat, pentru audiofili și cei care vor liniște.

Indiferent de scopul pentru care le folosești, găsești mai jos câteva sugestii de căști pentru toate nevoile.

Căști bluetooth pentru audiofili

Aceste căști Bluetooth ABBAS T88 îți oferă sunet de înaltă calitate în orice împrejurare, fie că este vorba de conversații, muzică sau filme. Pentru o claritate mai bună a vocii, microfonul căștile elimină zgomotul de fundal datorită tehnologiei CVC 8.0 Noise Isolation. Cu doar o încărcare, căștile wireless pot fi utilizate timp de 4 ore, iar încărcarea completă se efectuează în doar 30 de minute. Acestea dispun și de funcția de încărcare rapidă. Căștile sunt rezistente la contactul cu apă și compatibile Android și iOS. Le cumperi de aici, reduse cu 45%.

Căști Bluetooth

Last Impact sunt căști in-ear care fac redarea de playlist-uri, navigarea printre melodii, preluarea apelurilor și ajustarea volumului cât se poate de simplu. Totul poate fi controlat cu o singură atingere, fără a mai fi nevoie să folosești telefonul mobil. Sunt compatibile cu dispozitive Android și iOS. Datorită designului, sunt potrivite la volan, la birou sau pentru o simplă plimbare în care vrei să asculți muzică. Au o reducere de 23% și se găsesc aici.

Căști bluetooth pentru alergat

Dacă în sfârșit ai găsit timp și motivația ca să te apuci de sport, poți opta pentru aceste căști bluetooth sport U8, care să-ți țină de urât la alergat sau antrenamente. Designul specific cu material special pentru in-ear îți permită să faci toate sporturile active, de interior și exterior, în special pentru alergat. Sunt rezistente la transpirație, exact ceea ce ai nevoie pentru o pereche de căști sport. Pot reda până la 8 ore de muzică. Le poți lua de aici, aproape la jumătate de preț.

Căști bluetooth sport

Căștile in-ear Creative Outlier Sports te ajută să te întreci pe tine însuți. Sunt o pereche de căști wireless ușoare, de înaltă performanță, care rămân sigure și confortabile în urechi chiar și atunci când antrenamentul devine dur. Dispune de proprietăți impermeabile pentru a te ajuta să treci prin toate elementele naturale și stropirile accidentale. Au o durată de viață a bateriei de până la 11 ore. Le poți lua de aici.

Căști bluetooth pentru cei care vor liniște

Aceste căști de la Sony aprofundează sunetul și asigură extra bass cu anulare a zgomotului. Căștile intensifică toate frecvențele joase, energizând fiecare piesă prin ritmuri cu o percutantă constantă. Poți asculta wireless prin bluetooth până la 22 de ore. Folosind aplicația Sony | Headphones Connect4, poți regla nivelul basului și ai la îndemână presetări pentru sunet în stil scenă în aer liber, club, sală sau stadion. Reduse cu 20%, căștile pot fi comandate de aici.

Căști bluetooth cu Noise Cancelling

Dacă vrei o pereche de căști de gaming cu noise cancelling ca să te bucuri la maximum de experiența jocului, poți alege aceste DC-EasySMX C2000 Pro. Îmbină materialele de calitate și tehnologia într-un singur produs. Tehnologia XTG Surround ajută la maximizarea clarității sunetului, iar cupele de 50 de mm cu magneți neodim livrează un bas puternic, ducând experiență de gaming la un alt nivel. Se pot conecta cu PC, PS4,XBOX ONE, și alte platforme ce au port de 3,5mm. Le poți cumpăra de aici, cu 46% mai ieftin.

Citeste stirea completa