0 comments

Casti de gaming Plantronics RIG 500 Pro – Super-usoare si super-comode!

by on 22 septembrie 2018
 

Plantronics RIG 500 PRO este o pereche de casti pentru gaming, asta la prima vedere, dar difuzoare sunt hi-res, pentru a oferi o experienta buna inclusiv cand ascultati muzica.

Greutatea de sub 281 de grame face din Plantronics RIG 500 PRO o pereche de căști de cursa lunga, extrem de confortabilă și care îți satisface deplin nevoia de ergonomie. Producatorul a mai înțeles si faptul că există o categorie de gameri care doreste cu tot dinadinsul să își personalizeze lungimea benzii de susținere a căștilor, felul în care aceasta se comportă, cum și unde stau difuzoarele și multe alte astfel de elemente. Aici Plantronics RIG 500 PRO propune o abordare total diferită de competiție, banda de susținere, difuzoarele și firele fiind obiecte separate, ce pot fi potrivite asa incat sa poti configura o pereche de căști capabila să se muleze perfect pe capul oricarui gamer.

Am folosit aceste căști timp de o săptămână zilnic, iar Plantronics RIG 500 PRO aproape că nu s-au simtit pe cap. Acestea sunt ușoare, dar cu o calitate a sunetului mai mult decât satisfacatoare. De cele mai multe ori, ușor înseamnă și ieftin și prost, dar nu și în acest caz. Materialele nu doar ca sunt rezistente, dar sentimentul general lăsat este de trainic si bine închegat.

Plantronics RIG 500 Pro propune doua difuzoare de 50mm care se aud bine, desi au ceva mai puțin bass decât ar trebui. In afara acestui minus subiectiv, nu avem ce sa reproșăm la capitolul calitate audio. În timpul unui meci de CS GO am putut să auzim distinct atât pașii adversarilor, cât și conversațiile de pe Discord. Nici microfonul nu este rau, vocea captata fiind destul de clară și cu puține distorsiuni.

Asadar merită cei aproximativ 600 de lei? Ei bine, depinde de cerințele fiecarui gamer. Pentru a putea realiza o pereche de căști modulara, Plantronics au fost obligați sa facă destule compromisuri , dar avem posibilitatea de a schimba firul principal. Mărimea, greutatea și calitatea construcției și a sunetului recomandă această pereche de căști deținătorilor de laptopuri. Este o alegere extrem de buna pentru această categorie de gameri. Pentru cei care preferă desktopul, pot aparea obiectii de gust și confort. Desi… sunt extrem de ușoare, doar 281 de grame.