0 comments

Câteva motive pentru care să alegi un telefon Huawei P20 Lite – Cuget Liber

by on 28 august 2019
 

Ştire online publicată Miercuri, 28 August 2019.
Autor: Cuget Liber Online.

Dacã dorești sã îți achiziționezi un smartphone de la Huawei s-ar putea sã îtâmpini ceva dificultãți din cauza multitudinilor de modele existente. Una din seriile recent lansate de cãtre cei de la Huawei este seria P20. Aceste modele de telefoane au devenit preferate de utilizatori datoritã prețului scãzut și performanțelor ridicate. Din aceastã serie fac parte Huawei P20 Lite, Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Dacã dorești sã îți achiziționezi unul din cele trei modele de Huawei, iatã câteva motive pentru care Huwei P20 Lite s-ar putea sã fie alegerea potrivitã pentru tine:

1. Prețul

Huawei P20 Lite este considerabil mai ieftin decât celelalte douã modele de Huawei. Acest telefon este perfect pentru persoanele ce nu sunt dispuse sã plãteascã o sumã mare de bani pentru un telefon, ci vor doar un smartphone care sã își facã treaba. Huawei P20 Lite este o alegere minunatã pentru acest tip de persoane, înglobând un design modern cu specificații bune la un preț greu de trecut cu vederea. 

Un al aspect ce diferențiazã cele trei modele de Huawei este memoria telefonului. Huawei P20 și Huawei P20 Pro vin cu 128 GB memorie internã, dar numai Huawei P20 suportã un card de memorie. În schimb, Huawei P20 Lite vine cu 64 GB de memorie internã cu posibilitatea de a o extinde cu un card de pânã la 256 GB și de a îl formata ca memorie internã. Acest lucru este foarte util, mai ales persoanelor care își stocheazã mare parte din informații pe telefon și au nevoie de acesta în mod constant. 

Huawei P20 Lite are un design modern și simplu. Spre deosebire de celelalte douã modele ce au senzorul de amprentã plasat pe butonul din fațã al telefonului, Huawei P20 Lite are poziționat pe spate un astfel de senzor. Din anumite puncte de vedere, aceastã plasare a senzorului de amprentã face utilizarea cu o singurã mânã a telefonului mult mai facilã. De asemenea, Huawei P20 Lite, este mai subțire, mai ușor și mai scund decât frații sãi mai mari, dar este un pic mai lat decât Huawei P20. Dacã preferați sã utilizați telefonul cu o singurã mânã și dacã vã doriți un telefon mai ușor și mai subțire, Huawei P20 Lite poate îndeplini cu lejeritate nevoie dumneavoastrã.

Este de înțeles cã Huawei P20 Lite nu se poate compara cu frații sãi mai mari, dar, ca și aceștia, este dotat cu camerã dualã pe spate, una de 16 MP și alta de 2 MP. În rest, are aceleași funcții ca și Huawei P20 și Huawei P20 Pro. Indiferent de numãrul de megapixeli, Huawei P20 Lite reușește sã facã fotografii detaliate, contrastante, fie pe luminã sau întuneric. Cu modul portret și împreunã cu funcția de înfrumusețare puteți realiza portrete cu un bokeh ideal. Camera frontalã pentru telefoanele vândute internațional, la Huawei P20 Lite este de 16 MP, ceea ce este suficient pentru a avea parte de selfie-uri de o calitate superioarã. Algoritmii pentru modul portret pentru camera frontalã fac o treabã excelentã în a recunoaște fețele și în a estompa fundalul. Astfel, dacã camera foto reprezintã una din caracteristicile prin care vã alegeți viitorul telefon, Huawei P20 Lite face fațã cu brio, având în vedere și prețul de vânzare al acestuia.

Huawei P20 Lite este un telefon excelent din punct de vedere al performanței. Dotat cu un procesor octacore de 64 bit și 4 GB de RAM, se descurcã foarte bine cu orice tip de aplicație. Având în vedere caracteristicile acestuia, design-ul și prețul, Huawei P20 Lite poate sã fie o alegere minunatã, fãcând fațã cu brio competitorilor sãi.

Top ştiri din ultimele 7 zile

Citeste stirea completa