0 comments

Ce ascunde cel mai tare telefon al chinezilor de la Huawei: secretul e acum știut de toți – Realitatea

by on 23 aprilie 2019
 
  • STIRI
  • STIRI LIFESTYLE

Astăzi, la 17:53
Sursă: REALITATEA.NET
Autor: Andrei Simion


Chinezii de la Huawei au dat un pic lumea peste cap când au lansat cel mai nou telefon. Are o cameră foto impresionantă. Dar camera aceasta are un secret destul de important. Ca să atingă o performanță atât de ridicată, compania a trebuit să schimbe cu totul regulile în care e proiectat un telefon. Mulți ar spune că e o acțiune revoluționară, alții cred că-i doar un truc.Ce are mai bun Huawei P30 Pro e zoom-ul, care-i optic și poate furniza unul hibrid de până la 10x. Asta înseamnă o performanță până acum neatinsă de un telefon. Asta este posibil datorită camerei foto de tip periscop. Dar cum arată mecanismul? Asta a încercat să afle un internaut.

Vloggerul JerryRigEverything a dezasamblat un model de P30 Pro și a dezvăluit modulul de cameră foto care este capabil să-ți ofere un zoom optic de 5x, un zoom hibrid de 10x și un zoom digital de 50x.

Cei de la Huawei au demonstrat că se poate integra într-un telefon subțire o cameră telefoto și o oglindă, iar asta face posibil realizarea unui zoom nemaiîntâlnit pe un telefon.

Cum a fost băgată o așa cameră în Huawei P30 Pro?

Ca să poată integra un asemenea modul foto, cei de la Huawei au trebuit să-l pună pe lateral și să se folosească de o oglindă pentru a efectua zoomul. Așa, telefonul e plat, nu prea gros, iar designul exterior nu-i cu nimic afectat.

Însă, chiar și așa, modulul de cameră foto al P30 Pro iese puțin în relief. Dar doar puțin, dacă te uiți în linie la carcasă. Gândește-te însă cum ar fi fost dacă ar fi pus senzorul în spatele lentilei, cum se face în mod normal.

În mod tradițional, producătorii de telefoane poziționau senzorul direct în spatele unui obiectiv, dar există un compromis. Adesea, sistemul foto iese în relieful carcasei telefonului precum la iPhone Xs sau Google Pixel 3.Fanatik.ro


Carmen Iohannis facuta PRAF de Olguta Vasilescu. Nevasta lui Manda, GLUME NEMILOASE despre sotia presedintelui: Rochita roz deasupra genunchiului...


Fanatik.ro


Rares Bogdan il face ZOB pe Calin Popescu Tariceanu. Fostul prezentator TV, DEZVALUIRE fara precedent


Stirile PRO TV


O mamă s-a trezit din comă după 27 de ani. Primul lucru pe care l-a zis


print

Citeste stirea completa