0 comments

Ce autonomie a bateriei are noua consola de jocuri Nintendo Switch – Dojotech.ro

by on 4 august 2019
 

Nintendo isi actualizeaza consola de jocuri Switch pentru a oferi o autonomie a bateriei mai indelungata, conform site-ului oficial al companiei pentru Japonia.

In rest, noua consola de jocuri pare sa fie la fel cea cea veche, in ceea ce priveste specificatiile si caracteristicile. Conform companiei, dispozitivul va avea o autonomie a bateriei de pana la 9 ore la fiecare incarcare.

Exista un nou Nintendo Switch, in caz ca nu stiati. Nu este noua in sensul ca este o generatie mai noua. Compania Nintendo din Japonia pur si simplu a revigorat aceasta gama de console a sa si spune ca acel dispozitiv vine cu o autonomie imbunatatita a bateriei.

Acest lucru ar trebui sa fie un stimulent de a o cumpara pentru cei care pun pret pe autonomia bateriei atunci cand se joaca pe Switch in timp ce sunt in miscare.

Compania spune ca acest nou model Nintendo Switch ar trebui sa ofere jucatorilor o autonomie a bateriei cu doua ore mai indelungata. Deci aceasta creste de la 2,5-6,5 ore la 4,5-9 ore.

Interesant e faptul ca compania japoneza Nintendo nu a detaliat pe pagina produsului Switch ce a fost schimbat pentru a castiga aceasta autonomie suplimentara a bateriei.

Poate ca autonomia suplimentara a bateriei se datoreaza cipului din consola de jocuri Switch, cip cu memorie actualizata. Acest lucru ar trebui sa fie suficient pentru a o creste cu doua ore.

S-a dezvaluit intr-o recenta listare FCC ca Nintendo avea de gand sa-si actualizeze consola de jocuri cu un nou procesor si cu stocare noua. S-a zis ca compania Nintendo din Japonia ar trebui sa inceapa sa livreze aceasta consola Switch catre magazine in viitorul apropiat. Orice altceva va ramane la fel la aceasta consola de jocuri.

Citeste stirea completa