0 comments

Ce camera de supraveghere sa alegi? Tenda C50+ este solutia!

by on 31 martie 2019
 

Alegerea unei camere de supravechere poate fi o sarcina dificila, deoarece pe piata sunt multe model, iar majoritatea necesita experiza in domeniu pentru a fi instalate. Insa recent am descoperit o camera foarte interesanta, aceasta este Tenda C50+.

Desi Tenda produce in principal routere si extendere de retea wireless, acestia au in portofoluiu si cateva camere de supraveghere inteligente. Tenda C50+ este o camera de supraveghere simplu de utilizat, asadar poate fi instalata de catre orice utilizator fara a apela la o firma de specialitate.

Acest model este dedicat utilzatorilor care doresc sa monitorizeze spatiile interioare, insa poate fi folosit si pe post de baby monitor. Pentru conexiunea la internet este necesar sa aveti semnal WiFi in camera respectiva, deoarece camere este wireless. Un avantaj major fata de camere care necesita conexiune pe fir, C50+ poate fi instalat aproape oriunde.

O functie interesanta este cea PTZ sau Pan-Tilt-Zoom. Camera dispune de doua motorasece permit rotirea la 355 de grade si inclinarea la 120 de grade. In comparatie cu alte camere de tip PTZ, aceasta este foarte compacta. In pachet regasim si un suport care ne permite instalarea pe perete, inclisiv pe tavan, devenind astfel o camera de tip dome.

C50+ filmeaza la rezolutie HD, iar calitatea imaginii este mult mai buna in comparatie cu alte camere, datorita softului si a senzorului care cresc detaliile. Camera are si o aplicatie care poate fi instalata pe Android sau iOS. Din aplicatie avem acces la toate functiile vitale pentru aceasta camera, inclisiv inregistrare direct pe dispozitivul de pe care urmariti imaginile. Datorita aplicatiei, avem si notificari in timp real , atunci cand este detectata miscare in incinta unde se afla camera.

Pe timpul noptii nu aveti nevoie de iluminare suplimentara, deoarece C50+ are IR, prin urmare puteti vedea tot ce se intampla in incapere fara sa fie lumina. Spuneam mai sus ca poate fi utilizat si ca baby monitor, aceasta functie se datoreaza difuzorului si a microfonului integrat. Din aplicatie puteti transmite si auzi sunet in timp real.

Camera suporta card microSD de maxim 64GB, pe care putem inregista aproape 400 de ore ce imagini. Pretul pentru Tenda C50+ este in jur de 410LEI.