0 comments

Ce camera uimitoare ar putea ajunge pe tableta iPad Pro a Apple – Dojotech.ro

by on 14 august 2019
 

O anumita caracteristica a viitorului smartphone iPhone 11 al companiei Apple din Cupertino ar putea ajunge pe tabletele iPad Pro ale companiei. Iar acea caracteristica are legatura cu camerele.

Cand vine vorba despre evolutiile pentru camere, Apple le rezerva in mod obisnuit pentru iPhone-urile sale. Cu toate acestea, uneori anumite caracteristici ajung pe tabletele iPad, desi nimeni nu prea foloseste iPad-uri pentru a captura fotografii.

Dar daca le folosesti pentru asta, atunci ai putea fi interesat de cel mai nou zvon care indica faptul ca Apple pregateste niste upgrade-uri serioase pentru camera tabletelor iPad Pro.

Asta conform unei stiri de Makotara care citeaza un furnizor chinez de componente care sustine ca urmatoarea generatie a lui iPad Pro ar putea veni cu un sistem de camera tripla in partea din spate.

Pentru cei care se intreaba de ce acest zvon le pare cunoscut, asta e pentru ca s-a zvonit ca si iPhone-urile din acest an ar putea veni cu un sistem de camera tripla in partea din spate.

Deci zvonurile indica faptul ca un sistem triplu de obiectivi va aparea pe toate dispozitivele mobile ale companiei Apple din Cupertino. Nu e clar cat de utila va fi una tripla pe tabletele iPad Pro de la Apple.

La urma urmei, camerele de pe tabletele Apple nu au fost cunoscute ca fiind extraordinar de bune. Sigur, sunt suficient de bune pentru a captura niste fotografii, dar nu putem spune ca acestea sunt la egalitate cu cele de pe iPhone-uri.

In plus, majoritatea utilizatorilor de tablete iPad par sa fie multumiti de actualele camere. De asemenea, ne putem imagina ca o imbunatatire a acestora ar putea duce la cresterea preturilor tabletelor Apple. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Ar trebui sa avem mai multe detalii in lunile urmatoare.

Citeste stirea completa