0 comments

Ce caracteristica cheie uimitoare au noile smartphone-uri Vivo X50 Pro+ si X50 Pro – Dojotech.ro

by on 1 iunie 2020
 

Producatorul de telefoane Vivo din China si-a anuntat oficial primele smartphone-uri de varf pentru 2020, X50 Pro+ si X50 Pro. Acestea sunt destul de inovative si uimitoare.

Asa cum s-a promovat anterior, caracteristica cheie uimitoare a acestor telefoane pregatite pentru lansare de compania din China este sistemul principal de stabilizare a camerei principale, sistem pe care Vivo il compara cu stabilizatoarele profesionale.

Acest stabilizator a aparut anterior pe smartphone-ul Apex 2020 al Vivo, dar compania nu a reusit sa-l prezinte din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan; dar sistemul de stabilizare va fi livrat pe noile smartphone-uri in cele din urma.

Cel mai de varf model este X50 Pro+ care foloseste noul senzor ISOCELL GN1 de 50MP al Samsung pentru camera principala. Sistemul de stabilizare foloseste un “radar” pe ecran care ilustreaza miscarea obiectivului si indica momentul in care cadrul este stabil.

Vivo X50 Pro+ si Pro mai includ si camere telephoto periscop, dar X50 nu include asa ceva. Vivo nu a anuntat inca fisa de specificatii completa pentru aceste smartphone-uri, dar Pro+ are un procesor Snapdragon 865 care vine cu modemul 5G X55.

Ecranul accepta o rata de refresh de pana la 120Hz, dar si functia HDR10+. Vivo sustine ca smartphone-ul X50 este cel mai subtire telefon cu 5G, avand o grosime de 7,49mm, acest lucru indicand faptul ca acest smartphone foloseste probabil un cip precum Snapdragon 765.

Cam astea sunt deocamdata informatiile despre seria de smartphone-uri X50. Va trebui sa asteptam ca aceste telefoane ale companiei sa fie lansate si testate, pentru a se veni cu alte informatii.

Pana acum, nu se cunosc pretul si data de lansare. Compania Vivo din China are un istoric in care a adoptat caracteristici hardware inaintea tuturor producatorilor, caracteristici uimitoare care au ajuns sa fie adoptate la scara larga in alte parti.

De la senzori de amprente integrati in ecran la camere frontale popup. Asa ca suntem cu siguranta interesati de stabilizarea oferita de noile smartphone-uri uimitoare ale Vivo.

Citeste stirea completa