0 comments

Ce e în spatele ascensiunii rapide a AUR? Controversele și explicațiile unui fenomen în politică. George Simion, invitat joi, de la 13.30, la o dezbatere HotNews LIVE

by on 15 decembrie 2021
 

​A fost surpriza alegerilor parlamentare trecute și este partidul cu cea mai rapidă ascensiune din ultima perioadă. Cu o puternică vizibilitate pe Facebook, „guerrilla” AUR este susținută în Parlament și în stradă, partidul mobilizând cei mai mulți oameni la protestele anti-restricții din pandemie. Cu un mesaj radical, formațiunea a fost acuzată de fascism, legionarism, de legături cu Rusia. Care sunt explicațiile din spatele acestei ascensiuni, vom încerca să aflăm într-o dezbatere HotNews LIVE la care sunt invitați co-președintele AUR George Simion și jurnalista Ruxandra Hurezean, de la publicația „Sinteza”.

Discuția, care este moderată de Clarice Dinu, va fi transmisă LIVE, joi, de la ora 13.30, pe canalele de Facebook și Youtube ale HotNews.ro.

  • Cititorii HotNews.ro pot adresa întrebări folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile sunt moderate, iar cele conținând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi aprobate.