0 comments

Ce fel de Touch ID imbunatatit vor avea iPhone-urile de la Apple in curand – Dojotech.ro

by on 12 august 2019
 

Analistul Ming-Chi Kuo a dezvaluit acum scurt timp ca Apple va readuce senzorul Touch ID (unul imbunatatit) pe iPhone-uri in curand. Acesta a spus ca e de parere ca compania va lansa un iPhone care vine cu Face ID, dar si cu Touch ID.

Analistul spune ca, in urmatoarea perioada, o multime de obstacole tehnice vor fi depasite, ceea ce ii va permite companiei Apple sa ofere experienta de inalta calitate pe care si-o doreste de la dispozitivele sale.

S-a presupus in mare parte ca, atunci cand Apple a renuntat la senzorul Touch ID pe iPhone, Face ID era calea viitorului. Cu toate acestea, in ultima vreme, am auzit zvonuri care indicau faptul ca Apple inca nu a renuntat la Touch ID, iar acum o noua stire de la analistul Ming-Chi Kuo sustine ca acesta s-ar putea intoarce pe iPhone-uri in 2021.

Conform informatiilor de la analist, el sustine ca Apple ar putea foarte bine sa aduca inapoi Touch ID pe iPhone-urile din 2021. Cu toate acestea, acel senzor nu va fi folosit pentru a inlocui Face ID, iar ambele sisteme de securitate vor exista impreuna, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si utiliza chipul sau amprentele pentru a debloca telefoanele.

De asemenea, sistemul Touch ID va fi unul nou si imbunatatit, adica va fi un senzor de amprente integrat sub ecranul iPhone-ului. Pana acum, alte companii au reusit deja acest lucru, asa ca va fi interesant de vazut cum va reusi Apple sa-si diferentieze propria solutie de cele ale competitiei.

Dupa cum am spus, nu este prima data cand auzim ca Touch ID s-ar putea intoarce, unii spunand ca aceasta tehnologie imbunatatita ar putea reveni pe iPhone-uri in 2020.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment, dar Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate cand vine vorba despre informatiile sale despre produsele Apple, asa ca exista mari sanse ca analistul va avea dreptate si acum.

Citeste stirea completa