0 comments

Ce idee similara Switch a avut Nintendo in trecut – Dojotech.ro

by on 5 septembrie 2020
 

5 septembrie 2020
  Jocuri

Ce idee similara Switch a avut Nintendo in trecut

Conform unor noi informatii, compania japoneza Nintendo a avut, cu ani de zile inainte de a lansa consola de jocuri Switch, o idee similara cu Nintendo Switch din ziua de azi. S-a renuntat la acea idee, iar compania din Japonia a lansat in schimb Switch.

Compania din Japonia produce atat console fixe, cat si portabile/mobile, cum ar fi Wii si DS. Dar odata cu Nintendo Switch, compania din Japonia a combinat in cele din urma ambele categorii intr-o singura consola de jocuri, gamerii putand alege sa joace jocuri in miscare, sau sa joace cu dispozitivul conectat la un TV.

Cu toate acestea, se pare ca aceasta nu a fost prima idee de acest gen a Nintendo. Conform documentelor divulgate pe Reddit, la un moment dat, compania japoneza Nintendo s-a gandit la ideea de a crea o versiune portabila a GameCube, iar aceasta idee e similara cu Nintendo Switch.

Gamerii ar fi putut andoca acea versiune portabila GameCube la un TV, dar, in acelasi timp, ar fi putut folosi acel dispozitiv drept consola mobila. Propunerea a sugerat ca acea consola de jocuri sa aiba porturi care sa accepte controlere GameCube, carduri de memorie, iesire AV si chiar un tuner TV, encoder MPEG4 si conectivitate wireless.

Daca aceste informatii divulgate sunt corecte, e de fapt interesant faptul ca, cu ani inainte ca consola de jocuri Switch sa devina realitate, compania din Japonia explora deja ideea.

De asemenea, ceea ce mai este interesant este ca aceasta idee a capatat intr-un fel forma cu Wii U care a integrat un ecran secundar in controler.

Oricum ar fi, acest lucru a functionat pentru Nintendo, intrucat Switch a companiei din Japonia a devenit una dintre cele mai dorite console de jocuri de pana acum.

Citeste stirea completa