0 comments

Ce le solicita Nintendo dezvoltatorilor de jocuri pentru consola de jocuri Nintendo Switch – Dojotech.ro

by on 12 septembrie 2020
 

12 septembrie 2020
  Jocuri

Ce le solicita Nintendo dezvoltatorilor de jocuri pentru consola de jocuri Nintendo Switch

Potrivit unei stiri de la publicatia Bloomberg, compania Nintendo din Japonia le solicita ceva anume dezvoltatorilor de jocuri pentru consola de jocuri Nintendo Switch, un lucru in legatura cu care unii gameri s-au entuziasmat.

Desi Nintendo Switch e o consola de jocuri excelenta, are limitari hardware chiar si comparativ cu PS4 si Xbox One, daramite cu PS5 si Xbox Series X. Una dintre limitari este rezolutia sa.

Atunci cand e andocata, acea consola de jocuri e capabila maxim de rezolutie Full HD, pe cand alte console ofera gaming la rezolutie 4K. Cu toate acestea, conform unei stiri de Bloomberg, se pare ca compania japoneza doreste sa schimbe acest lucru.

Aparent, compania din Japonia le-a solicitat dezvoltatorilor sa se asigure ca viitoarele lor jocuri pentru dispozitivul sau sunt la rezolutie 4K. Au aparut anterior stiri despre o versiune “Pro” a Nintendo Switch, iar daca stirea de acum cu solicitarea pentru dezvoltatori e adevarata, aceasta pare sa confirme acest lucru.

Cu toate acestea, inainte de a te entuziasma cu privire la o consola de jocuri Nintendo Switch performanta care va putea rivaliza cu PS5 si Xbox Series X, ar trebui sa retii ca nu trebuie neaparat sa te entuziasmezi.

Asta pentru ca s-a speculat ca modalitatea companiei japoneze de a obtine gaming 4K e prin folosirea tehnologiei de upscaling DLSS AI a NVIDIA, ceea ce inseamna ca nu va fi gaming 4K adevarat.

Avantajul e ca compania din Japonia nu va trebui schimbe drastic hardware-ul, iar upscaling-ul va permite consolei Nintendo Switch sa-si mentina performanta.

Presupunem ca e in regula si asa, desi cu siguranta unii gameri ar prefera gaming 4K adevarat. Tratati aceste informatii cu o doza de precautie. In 2021 s-ar putea lansa noua consola de jocuri Nintendo Switch.

compania din Japonia, companie, consola, consola de jocuri, dezvoltatori, dezvoltatori de gaming, dezvoltatori de jocuri, gaming, Japonia, jocuri, Nintendo, Nintendo Switch, NVIDIA, PS4, PS5, rezolutie, Xbox One, Xbox Series X

Citeste stirea completa