0 comments

Ce nou personaj negativ va avea jocul Diablo IV – Dojotech.ro

by on 3 noiembrie 2019
 

La evenimentul BlizzCon 2019, compania Blizzard a dezvaluit mult asteptatul joc Diablo IV. Acest joc este un fel de intoarcere la radacinile seriei, iar pasionatii vechi il vor aprecia.

Blizzard a precizat ca Diablo IV este o lume a groazei in care victoriile nu sunt niciodate garantate. De asemenea, pare sa contina un nou personaj negativ principal, unul care se numeste Lilith.

Au circulat zvonuri care spuneau ca, la BlizzCon 2019, compania Blizzard va dezvalui in sfarsit jocul, un joc despre care multi credeau ca va fi anuntat anul trecut, dar nu s-a intamplat.

Zvonurile recente au fost drept la tinta, deoarece acesta a fost anuntat oficial la evenimentul anual al dezvoltatorului. Conform zvonurilor, Blizzard va reveni la radacinile sale intunecate si horror cu Diablo IV, noul joc adoptand un aspect mai intunecat si sumbru.

Din ceea ce se poate spune din trailer, pare ca Blizzard chiar asa a procedat. Desi Diablo 3 a fost bine primit, multora nu parea sa le placa aspectul animat pe care jocul l-a adus, omitand unele teme mai intunecate din Diablo 1 si 2.

In Diablo IV, se pare ca noul raufacator principal este Lilith, cunoscuta si ca Fiica Urii. Nu e clar daca il vom mai intalni pe personajul negativ principal de pana acum, dar cu siguranta pare ca Blizzard a ales-o pe Lilith drept principal personaj negativ.

Blizzard a anuntat, de asemenea, trei clase de jucabile, dar probabil vor fi adaugate mai multe ulterior. Nu s-a spus cand va fi lansat. Dar, avand in vedere reputatia companiei Blizzard, sa nu va asteptati ca va fi lansat foarte curand.

E posibil ca se va lansa cel mai devreme in 2020. Jocul Diablo IV cu noul personaj negativ se va lansa pentru PC, PS4 si Xbox, fara a se mentiona Nintendo Switch.

Citeste stirea completa