0 comments

Ce pret ar avea stabilizatorul DJI cu atasare magnetica pentru smartphone – Dojotech.ro

by on 25 august 2020
 

Ce pret ar avea stabilizatorul DJI cu atasare magnetica pentru smartphone

Anumite surse indica faptul ca DJI lucreaza la un nou stabilizator de smartphone, unul care se ataseaza magnetic de telefon. S-a dezvaluit si ce pret ar putea avea cel dispozitiv de stabilizare.

Se pare ca DJI se pregateste sa lanseze un nou stabilizator de smartphone. WinFuture a dezvaluit un clip video care arata un stabilizator reproiectat care ar putea fi numit Osmo Mobile 4 sau OM 4.

Dupa cum subliniaza The Verge, caracteristica de rezistenta a noului dispozitiv pare a fi un mecanism de atasare magnetica care le va permite utilizatorilor sa-si ataseze in scurt timp smartphone-urile.

Cu Osmo Mobile 3, utilizatorii au fost nevoiti sa-si gliseze smartphone-urile printr-o fanta de pe stabilizator. Acest lucru era destul de dificil si consuma timp.

Imaginile impartasite de WinFuture arata o banda magnetica si un inel magnetic atasate pe partea din spate a unui smartphone, ambele fiind fixate pe noul stabilizator.

Cu fiecare iteratie a acelui dispozitiv, DJI aduce imbunatatiri hardware. Atunci cand compania DJI a prezentat Osmo Mobile 3, compania a dezvaluit ca acel dispozitiv este pliabil si ca i-a reproiectat forma astfel incat sa nu interfereze cu portul pentru incarcare si cel pentru audio, cum a interferat DJI Osmo Mobile 2.

Una dintre principalele reclamatii pentru Osmo Mobile 3 a fost pentru mecanismul de atasare pentru smartphone, deci are logica ca DJI doreste sa se ocupe de asta. Cat despre software, se pare ca exista un nou zoom dinamic care descreste pe masura ce camera inainteaza.

In afara de asta, ne putem astepta la functiile stabilizatorului Mobile 3, cum ar fi controalele prin gesturi. Potrivit WinFuture, noul stabilizator de smartphone al DJI va avea un pret de aproximativ 150 de euro si va veni cu un acumulator de 2450mAh care va oferi o autonomie de pana la 15 ore. Nu-i rau la acest pret.

atasare magnetica Osmo Mobile 4, camera, companie, dispozitiv, dispozitiv de stabilizare, DJI, pret, smartphone, stabilizare, stabilizator, telefon

Citeste stirea completa