0 comments

Ce pret are mouse-ul de gaming inovator Razer Viper cu butoane optice – Dojotech.ro

by on 7 august 2019
 

Ce pret are mouse-ul de gaming inovator Razer Viper cu butoane optice

Oricat de grozav ar fi un mouse de gaming, va exista intotdeauna o intarziere din momentul in care dai click si pana cand computerul il inregistreaza.

Razer spera sa reduca acea intarziere cu cel mai nou maus de gaming inovator al sau care se numeste Viper si care foloseste in schimb doua butoane optice, in loc de unele mecanice.

Cand te gandesti la mouse-urile de gaming, exista mari sanse ca Razer iti vine in minte. Compania e cunoscuta pentru crearea de mouse-uri de gaming pe care multi gameri, ocazionali si profesionisti, au ajuns sa le cunoasca si sa le aprecieze.

Acum Razer a dezvaluit un nou mouse de gaming, iar acesta se numeste Razer Viper si vine cu un set de doua butoane optice. Conform descrierii companiei cu privire la noile comutatoare optice ale Viper: “Cu butoanele optice Razer, nu este necesar niciun contact fizic pentru a trimite un semnal. Prin folosirea unei raze de lumina IR care trece printr-un obturator pentru a trimite un semnal electric computerului, butoanele raspund instantaneu la fiecare apasare, iar astfel fiecare actiune este executata dupa cum intentioneaza jucatorul”.

Desigur, ramane de vazut daca cele doua butoane optice vor imbunatati modul in care te joci, dar daca joci multe jocuri care necesita clickuri constante, atunci acest mouse inovator Viper ar merita sa fie avut in vedere.

Razer se mandreste cu faptul ca fiecare buton optic rezista la pana la 70 de milioane de clickuri, ceea ce inseamna ca acest mouse Viper ar trebui sa te tina foarte mult timp.

Alte caracteristici ale mouse-ului de gaming Viper inovator includ un senzor optic 5G, DPI 16.000, 8 butoane suplimentare programabile si spatiu de stocare care iti permite sa memorezi setarile cand calatoresti la competitii si trebuie sa conectezi mausul la un computer nou. Razer Viper are un pret de 80 de dolari si este disponibil in acest moment pentru cumparare.

Citeste stirea completa