0 comments

Ce pret redus are smartphone-ul de jocuri ASUS ROG Phone 2 – Dojotech.ro

by on 29 iulie 2019
 

Smartphone-ul de jocuri ASUS ROG Phone 2 e interesant. Este primul telefon cu cipul Snapdragon 855+ si primul de la producatorul taiwanez ASUS cu un ecran de 120Hz. Acest telefon a debutat in China acum ceva timp si are un pret destul de redus.

Ideea smartphone-urilor de jocuri suna intr-un fel ca o inselatorie. Asta pentru ca, in mare parte, acestea au tendinta de a avea acelasi hardware si aceleasi specificatii ca majoritatea smartphone-urilor de varf obisnuite.

Cu toate acestea, se pare ca smartphone-ul de jocuri ASUS ROG Phone 2 recent anuntat se descurca foarte bine in China. S-a spus ca acolo precomenzile pentru acest telefon sunt destul de impresionante.

Conform stirilor, ASUS ROG Phone 2 a reusit sa ajunga la 2 milioane de precomenzi in China. Acest lucru e destul de impresionant si ar trebui mentionat ca este vorba numai despre China, ceea ce inseamna ca, odata ce smartphone-ul de jocuri ASUS soseste si in alte tari, numarul de precomenzi ar putea fi impresionant si acele tari.

Acestea fiind spuse, nu este chiar atat de greu de vazut de ce acest telefon de jocuri ASUS s-ar putea descurca bine din prima. Acest lucru se datoreaza pretului redus, editia Tencent Games Edition avand un pret de doar 510 dolari, cu mult sub preturile altor smartphone-uri de gaming.

De asemenea, faptul ca ROG Phone 2 e unul dintre primele telefoane propulsate de cipul Qualcomm Snapdragon 855+ este un bonus, iar frecventa cipului overclockat fara indoiala va oferi o performanta buna in jocuri.

Nu e clar cand va ajunge acest smartphone de jocuri cu pret redus de 510 dolari ROG Phone 2 de la ASUS si in restul tarilor, dar exista planuri de a se extinde disponibilitatea sa in luna septembrie a acestui an. Ramane de vazut care vor fi tarile in care va fi disponibil.

Citeste stirea completa