0 comments

Ce produs Apple se vinde pe eBay pentru 20.000 de dolari – Dojotech.ro

by on 11 mai 2019
 

Ce produs Apple se vinde pe eBay pentru 20.000 de dolari

Cand Apple a dezvaluit un anumit produs in 2001, reactiile nu erau universal pozitive. Ca exemplu ilustrativ, un fan Apple revoltat a spus urmatoarele acum 18 ani: “Inca nu pot sa cred asta. Toata aceasta valva pentru ceva atat de ridicol. Cui ii pasa de un player MP3? Vreau ceva nou! Vreau sa gandeasca diferit!”. Acea persoana se referea la iPod.

Apple a creat, de-a lungul anilor, o varietate de produse are au avut succes si care nu prea. Una dintre cele mai mari povesti de succes ale Apple – care a schimbat modul in care ascultam si consumam muzica – a jucat un rol important in crearea iPhone-ului. Este vorba despre iPod.

Desi iPod-ul nu mai este la fel de folosit cum a fost odata, e greu sa-i refuzi locul in istoria Apple. Asa ca, daca aveti 20.000 de dolari la dispozitie, puteti cumpara de pe eBay iPod-ul original de prima generatie.

Vanzatorul – care pare sa aiba un feedback destul de bun pe eBay – cere 20.000 de dolari. Ei bine, acest iPod pus la vanzare pe eBay nu este deloc ieftin. Dar daca iei in considerare ca acest iPod e sigilat din fabrica, asta insemnand ca nu a fost niciodata deschis, e de inteles de ce pretul e atat de ridicat.

Probabil ca oamenii vor dori sa-l cumpere de pe eBay pentru a-l colectiona si nu ca sa-l foloseasca. La urma urmei, acesta are doar 5GB spatiu de stocare, adica prea putin dupa standardele din ziua de azi.

Potrivit vanzatorului eBay, acesta a pastrat dispozitivul Apple timp de doua decenii, acest lucru indicand ca acesta stia ce are si ca ii va creste pretul de-a lungul timpului.

S-a gandit sa pastreze iPod-ul ca investitie pe viitor si sa-l vanda acum pentru 20.000 de dolari. Nu e clar exact cine se gandeste sa cumpere iPod-ul companiei Apple. Dar cei care sunt colectionari pasionati de produse Apple – si pe care nu i-ar deranja sa detina o parte din istoria tehnologiei – probabil vor fi interesati de asa ceva pe eBay. Chiar daca costa 20.000 de dolari.

20.000 de dolari, 5GB, Apple, companie, Cupertino, eBay, fan, investitie, iPod, muzica, player MP3, pret, prima generatie, produs, sigilat, spatiu de stocare, tehnologie

Citeste stirea completa