0 comments

Ce refresh va avea probabil monitorul de gaming al Xiaomi – Dojotech.ro

by on 16 iunie 2020
 

Poate ca compania Xiaomi din China este cunoscuta in principal pentru smartphone-urile la preturi mai accesibile decat cele ale rivalilor, dar compania chineza se ocupa si cu alte produse. De fapt, in iulie compania din China s-ar putea sa anunte un nou astfel de produs. Si nu, nu este vorba despre un smartphone. Este vorba despre un monitor de gaming, cu refresh de 165Hz.

Compania Xiaomi din China este probabil cunoscuta in principal pentru smartphone-urile sale, dar aceasta a creat si alte tipuri de produse, cum ar fi becuri inteligente, surubelnite, purificatoare de aer si asa mai departe.

Xiaomi a lansat si monitoare si, conform stirilor recente, se pare ca ne putem astepta la un monitor de gaming de 27 de inci de la aceasta companie chineza.

Ce inseamna un monitor de gaming? Practic, acesta ar trebui sa aiba o rata de refresh mai ridicata decat ecranele obisnuite, iar ecranul acesta de la Xiaomi nu este exceptia de la regula.

Conform stirii, acest monitor de gaming va oferi un refresh de 165Hz, ceva peste majoritatea ecranelor. Nu exista informatii privind pretul acestui ecran cu refresh de 165Hz, dar compania Xiaomi din China este cunoscuta pentru produse mai accesibile la pret fata de alte branduri, asa ca ne indoim ca va fi prea scump.

De asemenea, nu s-a mentionat rezolutia ecranului de gaming si nici tipul de conectivitate, dar speram ca e vorba despre ceva modern, cum ar fi rezolutia 4K si poate conectivitate USB-C/Thunderbolt 3.

Stirea mai adauga ca acest monitor de gaming Xiaomi cu refresh de 165Hz s-ar putea sa fie anuntat in iulie, asa ca reveniti pentru detalii oficiale. Ce parere ai despre acest posibil monitor de gaming al companiei Xiaomi din China? Crezi ca va fi intr-adevar mai accesibil ca pret? Esti de parere ca va fi suficient de performant?

Citeste stirea completa