0 comments

Ce servicii integrează Microsoft pe Galaxy Note10? – start-up.ro

by on 9 august 2019
 
  • 8 August 2019
  • Technolust

Microsoft și Samsung continuă parteneriatul strategic pe care îl au, iar odată cu lansarea noii game Galaxy Note10, Microsoft integrează noi servicii pe device-urile companiei sud-coreene.

Începând cu integrări Microsoft pe noile Galaxy Note10, utilizatorii vor avea acum la dispoziție o modalitate simplă de a lucra eficient atât pe smartphone, cât și pe PC, în timp ce Galaxy Book S introduce o nouă definiție pentru portabilitate, cu o performanță de generație viitoare și mobilitate, criteriu important pe care utilizatorii îl iau în considerare.

”Credem că industria de telefonie mobilă este pe punctul unei transformări, una în care device-urile individuale vor face loc experiențelor conectate, indiferent unde vom fi. Colaborările deschise, precum parteneriatul nostru cu Microsoft, au contribuție majoră la crearea unei noi generații de experiențe mobile. Pe măsură ce noile tehnologii, precum 5G, devin realitate, parteneriatul nostru va juca un rol important în a ajuta oamenii să fie tot timpul conectați”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

”Ne propunem să ajutăm oamenii să fie mai productivi pe orice dispozitiv lucrează, oriunde – iar combinația dintre experiențele noastre inteligente cu produsele noi și puternice de la Samsung, fac ca acest plan să devină realitate”, a declarat Satya Nadella, CEO Microsoft.

Productivitate maximă indiferent de dispozitiv

Utilizatorii de astăzi folosesc și lucrează pe echipamente multiple, astfel că necesitatea unei conectivități mai bune și mai ușoare este evidentă. Experiența interconectată pe mai multe dispozitive poate fi fragmentată – utilizatorii care lucrează pe PC trebuie să își întrerupă activitatea ca să verifice telefonul, să deschidă o aplicație pentru a trimite imagini, videoclipuri sau fișiere pe computerul lor. În schimb, toți și-ar dori să existe posibilitatea ca toate fișierele lor să se sincronizeaze automat, astfel dacă încep un proiect pe un anumit device să îl poată continua fără probleme pe un altul.

Pe măsură ce utilizatorii distribuie din ce ce în ce mai multe documente la locul de muncă, cererea pentru conectivitate va crește. Potrivit CCS Insight, 42% dintre angajați petrec mai mult de trei ore pe zi lucrând pe smartphone, procent care crește până la 51% pentru aganjații din generația millenials. Acest parteneriat permite utilizatorilor să aibă acum o experiență unificată pe dispozitive multiple, oriunde s-ar afla.

Samsung și Microsoft diminuează de asemenea decalajul dintre mobilitate și performanță cu noul Samsung Galaxy Book S, care oferă o soluție conectată – ce aduce experiența de pe smartphone pe laptop. Galaxy Book S are o conectivitatea LTE încorporată, o durată de viață a bateriei ridicată și un design ultra-subțire și ușor, ceea ce pentru utilizatori înseamnă o experiență similară cu cea de pe smartphone.

Integrări Microsoft și Samsung

Începând cu Galaxy Note10, cele mai populare soluții de productivitate Microsoft pentru smartphone-uri vor fi integrate în produsele și serviciile Galaxy:

  • Experiență Outlook îmbunătățită: Aplicațiile de email și calendar folosite pe mai mult de 100 de milioane de dispozitive mobile, Outlook ajută clienții să se conecteze, să se organizeze și să finalizeze ceea ce au de făcut. Outlook aduce la un singur loc e-mail-ul, calendarul , contactele și fișierele, toate într-o singură aplicație – care vă ajută să economisiți timp și să vă concentrați pe ceea ce este cu adevărat prioritar. Outlook este integrat și optimizat pe Galaxy Note10, ceea ce face mai ușoară comunicarea personală și profesională, dar și gestionarea timpului. S Pen-ul permite utilizatorilor să vadă scurte părți din mail-uri, evenimente din calendar, dar și contacte.
  • Acces în OneDrive: Începând cu această toamnă, Samsung Galaxy oferă opțiunea de sincronizare automată cu serviciile OneDrive – astfel încât utilizatorii să poată accesa pozele și video-urile din toate device-urile lor și să nu trebuiască să se mai preocupe de back-up.
  • Flux neîntrerupt între PC și smartphone: Trimiterea către Windows este încorporată în panoul rapid de aplicații de pe Galaxy Note10, astfel încât este simplu să trimiteți mesaje, să gestionați notificări, să sincronizați fotografiile și să conectați telefonul la PC . Această continuitate a serviciilor permite conexiunea instantă cu orice computer Windows 10, utilizatorii economisind astfel timpul și efortul care ar fi fost necesar pentru schimbul între Galaxy Note10 și PC.

Samsung a prezentat asearaă cea mai nouă serie Note, Samsung Galaxy Note 10 are și un frate mai mare, dacă vă vine să credeți, Note 10+. Samsung a îmbunătățit și conexiunea la PC, acum telefonul poate fi conectat la un laptop. Mai multe detalii despre device puteți afla din acest material.

Citeste stirea completa