0 comments

Ce smartphone-uri iPhone 12 s-ar putea lansa abia in noiembrie – Dojotech.ro

by on 25 septembrie 2020
 

24 septembrie 2020
  Mobile

Ce smartphone-uri iPhone 12 s-ar putea lansa abia in noiembrie

Conform stirilor, compania Apple din Statele Unite va lansa in acest an patru modele de smartphone-uri iPhone 12. Din pacate, doua dintre modele s-ar putea lansa mai tarziu decat celelalte, mai exact in luna noiembrie. Restul s-ar putea lansa in octombrie.

Potrivit unui zvon recent, s-a indicat ca seria de smartphone-uri iPhone 12 ar putea fi anuntata la un eveniment programat pentru data de 13 ofctombrie.

Compania Apple din Statele Unite inca nu a confirmat aceasta data, dar cel mai recent tweet al lui Jon Prosser a “confirmat” ca 13 octombrie este data anuntului, pe baza surselor sale.

Cu toate acestea, s-ar putea ca, daca esti nerabdator sa cumperi un iPhone 12 de la Apple, vei fi dezamagit de faptul ca s-a indicat ca smartphone-urile din seriile iPhone 12 Pro si Pro Max vor fi lansate mai tarziu.

Desi toate smartphone-urile Apple vor fi anuntate oficial cel mai probabil la acel eveniment de pe 13 octombrie, Jon Prosser a sustinut anterior ca lansarea modelelor Pro si Pro Max cel mai probabil va avea loc in noiembrie.

Se crede ca compania Apple va lansa in acest an patru modele de smartphone-uri, inclusiv iPhone 12 Pro si Pro Max. Ultimele doua modele s-ar putea lansa in noiembrie, iar restul s-ar putea sa fie disponibile pentru precomanda in aceeasi saptamana in care vor fi anuntate si vor fi livrate saptamana urmatoare, pe 19 octombrie.

Tratati aceste informatii cu o doza de precautie pentru moment. Sa speram ca in viitorul apropiat compania Apple din Statele Unite va confirma data de lansare pentru acele smartphone-uri.

Ce parere ai despre faptul ca lansarea noilor modele de smartphone-uri iPhone 12 Pro si Pro Max ar putea fi amanata de compania Apple din Statele Unite pana in luna noiembrie a acestui an? De ce crezi ca s-ar putea intampla acest lucru?

Apple, companie, iPhone 12, lansa, lansare, modele, noiembrie, smartphone, smartphone-uri, Statele Unite, SUA, telefoane

Citeste stirea completa