0 comments

Ce specificatii ar avea smartphone-ul Sony Xperia 5 II – Dojotech.ro

by on 30 august 2020
 

Ce specificatii ar avea smartphone-ul Sony Xperia 5 II

S-a dezvaluit care ar fi primul smartphone Sony cu ecran de 120Hz. Este vorba despre Xperia 5 II. S-a dezvaluit ce specificatii ar putea avea acest telefon, cum arata telefonul si cand l-ar putea dezvalui compania Sony din Japonia.

Android Headlines sustine ca are imagini si specificatii pentru un smartphone Xperia 5 II. Se crede ca va avea un ecran de 6,1 inci OLED de 120Hz, acesta fiind primul smartphone al companiei Sony din Japonia cu ecran de 120Hz.

Va trebui sa te multumesti doar cu rezolutia Full HD+. Designul il imita pe cel al smartphone-ului Xperia 1 II si readuce jackul pentru casti de 3.5mm absent pe originalul Sony Xperia 5.

Compania Sony din Japonia pare ca pariaza pe castile cu fir intr-o era in care producatorii de telefoane doresc sa ne multumim cu casti wireless Bluetooth sau cu adaptoare.

Vei obtine aproape aceeasi performanta ca dispozitivul mai scump, iar acesta nu e un lucru rau. Mai exista trei camere in partea din spate de 12MP, dintre care un obiectiv principal, un obiectiv ultra-wide si unul telephoto 3X, cu lentile Zeiss si inregistrare video 4K la 120FPS.

De asemenea, va exista un cip Snapdragon 865, 8GB de RAM, spatiu de stocare de 128GB si suport 5G. Cam astea sunt specificatiile. E posibil ca smartphone-ul Xperia 5 II nu va ajunge la IFA 2020.

In schimb, se crede ca Sony doreste sa dezvaluie smartphone-ul pe 17 septembrie. Intrebarea principala este pretul. E posibil ca va costa sub 1200 de dolari, dar nu e clar ce pret va avea.

Aceasta diferenta ar putea fi vitala, avand in vedere ca ecranul de 120Hz este relativ obisnuit in telefoane precum smartphone-ul Galaxy S20. Compania Sony din Japonia soseste cu jumatate de an mai tarziu, iar Xperia 5 II s-ar putea confrunta cu o opozitie atunci cand tehnologia 120Hz nu mai este o noutate.

5G, cip, ecran, ecran 120Hz, Galaxy S20, jack pentru casti de 3.5mm, RAM, smartphone, Sony, specificatii, tehnologie, telefon, Xperia 5 II

Citeste stirea completa