0 comments

Ce suma se va investi pentru promovarea jocului GTA 6, indica niste surse – Dojotech.ro

by on 28 mai 2020
 

S-a dezvaluit ce suma s-ar putea sa investeasca compania de gaming Rockstar drept cheltuieli de promovare pentru jocul GTA 6 care se va lansa probabil peste cativa ani. E aproape sigur ca Grand Theft Auto 6 va aparea, tinand cont de succesul pe care l-a avut si il are Grand Theft Auto 5.

Avand in vedere succesul pe care compania de gaming Rockstar l-a avut cu jocul Grand Theft Auto 5, are logica sa doreasca sa lanseze si jocul GTA 6. Cu toate acestea, exista o intrebare: cand anume se va lansa GTA 6? Vestea buna e ca exista acum un posibil raspuns.

Se crede ca acest joc foarte asteptat al Rockstar se va lansa in 2023. Conform companiei care detine Rockstar, se pare ca compania intentioneaza sa cheltuiasca o suma de 89 de milioane de dolari pentru promovare pe o perioada de 12 luni pana pe 31 martie 2024.

O suma deloc mica. Sunt multi bani de cheltuit pentru promovare si s-a observat ca aceasta suma e dubla fata de cea cheltuita in alti ani. Motivul, potrivit analistului Jeff Cohen de la firma de investitii Stephens, este chiar GTA 6.

Fara indoiala atunci cand acest joc va fi anuntat si lansat, compania Rockstar va dori sa-l promoveze intens si pe unde poate. Asa ca este nevoie de un asemenea buget de promovare.

Desigur, acestea sunt doar speculatii in acest moment. Dar punand la socoteala faptul ca Grand Theft Auto 5 i-a adus companiei o suma de peste un miliard de dolari si ca inca ii aduce venituri datorita GTA Online, nu este surprinzator ca compania Rockstar doreste sa se asigure ca GTA 6 va avea de asemenea succes.

Cu toate acestea, avand in vedere ca jocul GTA 6 s-ar putea lansa in 2023, asta inseamna ca ar mai fi 3 ani pana atunci. Ce parere ai despre faptul ca Rockstar ar putea investi o suma de 89 de milioane de jocuri, cheltuieli de promovare pentru Grand Theft Auto 6?

Citeste stirea completa