0 comments

Ce upgrade inedit s-ar putea sa ajunga pe noua tableta iPad Air a Apple – Dojotech.ro

by on 6 iunie 2020
 

O noua stire sustine faptul ca noile tablete iPad Air ale companiei Apple din Statele Unite vor primi ceva nu a mai avut nicio alta tableta din gama Air pana acum. Este vorba despre un upgrade care nu a aparut nici macar pentru iPhone-urile de la compania din Statele Unite.

Dupa cum se pare, tableta iPad Pro a companiei din Statele Unite e singurul dispozitiv iOS care vine cu port USB-C. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba in curand. Cu iPad Air

Conform unor noi stiri, s-ar putea ca compania din SUA sa-si modifice gama de tablete iPad Air, noile modele castigand un port USB-C. Acest lucru nu ar trebui sa fie prea surprinzator, deoarece compania americana Apple este in general destul de consecventa cu dispozitivele sale.

In plus, tinand cont de solicitarile pentru crearea unui sistem de incarcare standard, ar fi doar o chestiune de timp pana ce si celelalte tablete Apple vor fi supuse unui tratament similar.

Gama iPad Air a fost actualizata ultima oara in 2019, asa ca ar fi timpul pentru un nou model. Ceea ce este interesant este faptul ca, desi Apple i-ar oferi gamei de tablete iPad Air un nou upgrade cu un port USB-C, compania ar putea merge intr-o directie diferita cu iPhone-urile sale.

Conform zvonurilor, Apple va renunta la portul Lightning de pe iPhone. Doar ca, in loc sa opteze pentru USB-C, Apple va opta pentru iPhone-uri fara niciun port in 2021.

Multi au presupus pe buna dreptate ca compania va opta pentru USB-C pentru iPhone-urile sale la un moment dat, dar acum se pare ca aceste smartphone-uri nu vor avea deocamdata porturi USB-C.

In orice caz, tratati aceste informatii despre noul upgrade al tabletei iPad Air cu o doza de precautie pentru moment. Sa speram ca vom avea informatii oficiale de la compania Apple din Statele Unite in curand.

Citeste stirea completa