​Ciolacu: Dacă s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populaţiei ar fi mult mai mic
 
 
 
OnePlus Clover apare în GeekBench, cu procesor Snapdragon 460, 4 GB RAM - Mobilissimo.ro
 
0 comments

Cea mai bună ofertă pentru consola Sony PlayStation 4 Slim o găsiţi la Mega Image (atât online, cât şi în magazinele fizice) – Gadget.ro

by on 5 septembrie 2020
 

Hardware

Te duci până la Mega Image să cumpere două pâini şi o sticlă cu apă ? Ce zici dacă arunci un ochi şi pe oferta consolei Sony PlayStation 4 Slim ? Da, nu este deloc o glumă, cea mai bună ofertă pentru această consolă nu este la eMAG, la Altex sau la Flanco, ci în reţeaua de magazine Mega Image.

În perioada 4 – 18 septembrie puteţi achiziţiona varianta Sony PlayStation 4 Slim 500 GB Jet Black + 3 jocuri cadou (Horizon Zero Dawn Complete Edition, Ratchet & Clank şi Marvel’s Spider-Man) la doar 999 lei.

Oferta este disponibilă online pe mega-image.ro cu transport gratuit, cât şi în câteva magazine fizice (întreaga listă a magazinelor o puteţi găsi în acest link). De menţionat că promoţia este valabilă în limita stocului disponibil.

Să fie oare aceasta o lichidare de stoc pentru a face loc din iarnă noului model sau este doar o ofertă pentru a mai spori vânzările din acest an ?

Sursa: facebook.com/PlayStationRomania

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro