0 comments

Cel mai recent joc al lui Amazon „Crucible” ar putea fi rivalul „Fortnite” – ProRally.ro

by on 20 mai 2020
 

„Crucible”, care va fi lansat pe 20 mai, a fost întârziat de două ori din cauza Covid-19, potrivit managerului de franciză Colin Johanson. Mai întâi pentru că echipa de dezvoltare s-a adaptat să lucreze de acasă, apoi pentru că echipa a pus sub semnul întrebării calendarul unei lansări a jocului în timpul unei pandemii.

CNN Business are o primă privire asupra jocului și șansa de a juca alături de alți dezvoltatori de presă și jocuri online.

Jocul este gratuit și disponibil doar pe computer. Acesta combină elemente de jocuri de aventură și căutare, cum ar fi înfrângerea monștrilor pentru puncte de experiență, precum și caracteristici populare de trăgător.

„Creuzetul” are loc într-o lume apocaliptică în care foarte puțini oameni se pot aventura afară. Cei care fac acest lucru trebuie să își găsească de lucru ca freelanceri, să vâneze creaturi pentru a colecta benzină, un material special care îi ajută să se ridice la nivel și să devină mai puternici. Ca 2019 „Împământarea morții” de Hideo Kojima, un joc care se concentrează pe încercările unui om de livrare de a-și păstra pachetele în siguranță în timp ce traversează un lot vacant, aceste teme ar putea rezona prea strâns cu un public care se confruntă cu pandemia.

„Nu am avut nicio îngrijorare cu privire la temele” Crucible „, care are loc pe o planetă fictivă la marginea unui spațiu cunoscut”, a declarat Louis Castle, manager de studio al Relentless Studios, studioul Amazon Game Studios Responsabil de joc. „Ne-am gândit cu adevărat la ce înseamnă să înceapă un joc chiar acum și, după multă gândire, am decis că a contribui la bucuria care a venit din jocuri a fost un mod mic de a oferi oamenilor ceva. lucru pozitiv chiar acum. „

Mai mulți analiști au declarat pentru CNN Business că „Creuzetul” poate fi târziu.

„Aceste companii sunt ca niște tancuri petroliere uriașe care nu pot întoarce exact un ban. Ele iau o decizie, este nevoie de ani de execuție, iar până la ieșirea produsului, piața a schimbat complet direcția”, a spus a declarat David Cole, fondator și CEO al firmei de cercetare DFC Intelligence. „Creuzetul” și viitoarea „Lumea Nouă”, care a întârziat din nou, au fost titluri de înaltă calitate timp de 3 sau 4 ani. ”

„Lumea nouă” Amazon este un viitor joc multiplayer online de jocuri de rol programat pentru luna august. Are loc în secolul al 17-lea pe o insulă supranaturală misterioasă numită Aeternum, a declarat directorul jocului Scot Lane, la CNN Business, în decembrie trecut.

În 2016, când Amazon a anunțat pentru prima dată „Crucible”, genul de battle royale, în care echipele sau jucătorii individuali se luptă pentru a fi ultimii în picioare, începea doar să decoleze. Jocuri precum „H1Z1” și „PlayerUnknown’s Battlegrounds” au ajutat la Battle Royale popular ca gen.

„Apoi, bătălia royale a explodat și a devenit mai comună ca niciodată și cu adevărat globală. H1Z1” a fost popular în câteva zone, dar „PUBG” a devenit cu adevărat global „, a spus creatorul PUBG Brandon Greene la CNN Business într-un interviu în noiembrie trecut.

„Crucible”, care a fost inspirat în mod liber din franciza „Jocurile foamei”, a intrat inițial în această categorie.

Apoi, în 2017, Epic Games a lansat „Fortnite” și doi ani mai târziu a fost urmat de Arte Electronice ((EA)„„ Legende apice ”. Cele două titluri gratuite de la Battle Royale au fost reușite. Chiar și francizele consacrate, precum „Tetris”, „Fallout” și „Call of Duty”, s-au agățat de tendința de luptă royale.

În 2020, lupta royale este deja peste tot în joc, iar Amazon o știe.

„Am ajuns și la această concluzie și am plecat de la [battle royale] mult … Cred că „Creuzetul” este ceva foarte unic „, a spus directorul francizei, Johanson.

De-a lungul anilor, dezvoltatorii de jocuri au adăugat noi moduri la „Crucible”, făcând lupta royale să devină o caracteristică secundară. Toate modurile sunt jucător multiplayer versus jucător, dar „Crucible” depășește jocul „ultimul jucător în picioare” al regaliilor de luptă tradiționali. Există un mod în care jucătorii trebuie să surprindă goluri care amintesc mai mult de „League of Legends” sau „Dota 2”, și un alt mod în care echipele mai mari concurează și jucătorii au șansa de a se reînchide. În toate modurile, există creaturi asemănătoare cu Jurassic, care pască terenul pentru ca jucătorii să le atace, ceea ce este rar pentru jocurile Royale Battle.

Amazon nu are încă nicio recunoaștere a mărcii braț de dezvoltare a joculuiAșadar, reputația lui va crește dacă fanii vor găsi „Crucible” sau următorul său joc multiplayer masiv „New World” distractiv și bine făcut, au spus analiștii.

Dar, indiferent de calitatea jocurilor, Amazon are deja un punct de vedere în industria jocurilor, oferind serviciile sale web dezvoltatorilor importanți și atrăgând milioane de vizualizări pe pagini pe Twitch, regele live streaming.

Citeste stirea completa