0 comments

Cele mai bune telefoane din 2019 – Observatorul Prahovean

by on 24 mai 2019
 

cele-mai-bune-telefoane-din-2019-topul-lansarilor-din-acest-an_size1_14cf8.jpg

Ce telefoane mai pregătesc producătorii pentru anul 2019? Ce s-a lansat până acum și la ce trebuie să ne așteptăm, aflăm din topul de mai jos, realizat de Phone Arena.

În acest an tendința este aceea de-a evita pe cât posibil „bretonul” care devine din ce în ce mai deranjant, dar producătorii se concentrează și pe îmbunătățirea performanțelor generale, a camerelor foto și a designului smartphone-urilor.

Prima jumătate a lui 2019 ne-a adus deja câteva lansări importante, iar marile companii vor continua să pluseze și în lunile ce vin.

Seria Samsung Galaxy S10

Gigantul coreean a anunțat trei versiuni diferite ale S10, toate cu noul procesor performant construit pe procesul de fabricație de 7 nanometri, care conferă o performanță sporită față de flagship-urile Android din 2018.

Ca specificații, Galaxy S10+ vine la pachet cu un display curbat Infinity de 6,44 inci, un senzor de amprentă încorporat în ecran, cameră de selfie duală și un modul foto triplu (camera principală, senzorul telefoto și cel wide).

Pentru Samsung Galaxy S10, producătorul a folosit tot un display curbat Infinity, dar de data aceasta de 6,1 inci, cu senzor de amprentă încorporat, o singură cameră pentru selfie și același modul foto triplu.

La rândul său, Galaxy S10e aduce un ecran plat de 5,8 inci, senzor de amprentă poziționat pe lateralul dispozitivului, o singură camera de selfie și un modul foto dual – cu funcțiile normal și wide.

Citește continuarea pe yoda.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596
– doar text, foto și video.

Ștefan Vlăsceanu

jurnalist

Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.

De același autor


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg

salina_urbana_BUNA_desk_9833f.jpg

Citeste stirea completa