0 comments

Cele mai bune telefoane din 2019. Topul lansărilor din acest an – PUBLIKA TV

by on 25 mai 2019
 

Ce telefoane mai pregătesc producătorii pentru anul 2019? Ce s-a lansat până acum și la ce trebuie să ne așteptăm, aflăm din topul de mai jos, realizat de Phone Arena, scrie yoda.ro.

În acest an tendința este aceea de-a evita pe cât posibil „bretonul” care devine din ce în ce mai deranjant, dar producătorii se concentrează și pe îmbunătățirea performanțelor generale, a camerelor foto și a designului smartphone-urilor.

Prima jumătate a lui 2019 ne-a adus deja câteva lansări importante, iar marile companii vor continua să pluseze și în lunile ce vin.

Seria Samsung Galaxy S10

Gigantul coreean a anunțat trei versiuni diferite ale S10, toate cu noul procesor performant construit pe procesul de fabricație de 7 nanometri, care conferă o performanță sporită față de flagship-urile Android din 2018.

Ca specificații, Galaxy S10+ vine la pachet cu un display curbat Infinity de 6,44 inci, un senzor de amprentă încorporat în ecran, cameră de selfie duală și un modul foto triplu (camera principală, senzorul telefoto și cel wide).

Pentru Samsung Galaxy S10, producătorul a folosit tot un display curbat Infinity, dar de data aceasta de 6,1 inci, cu senzor de amprentă încorporat, o singură cameră pentru selfie și același modul foto triplu.

La rândul său, Galaxy S10e aduce un ecran plat de 5,8 inci, senzor de amprentă poziționat pe lateralul dispozitivului, o singură camera de selfie și un modul foto dual – cu funcțiile normal și wide.

Samsung Galaxy Fold

Telefonul a fost anunțat oficial la Mobile World Congress, iar reacțiile au fost împărțite. Pliat, acesta arată ca un smartphone ciudat, ceva mai gros și cu un display mic în față. Atunci când este complet întins, însă, dezvăluie un ecran mare, flexibil, care încorporează cele mai noi tehnologii, cu toate că nu este perfect.

Și, ținând cont de faptul că este un telefon pliabil de primă generație, prețul de 2000 de dolari pare destul de piperat. Acesta ar fi trebuit să fie lansat oficial la jumătatea lui aprilie, dar problemele apărute au determinat Samsung să amâne evenimentul pe o perioadă nedeterminată.

LG G8 ThinQ

Acesta este unul dintre cele două smartphone-uri high-end pe care LG le-a anunțat în debutul lui 2019 (celălalt fiind modelul V50 ThinQ). Telefonul vine cu un update la flagship-urile cu care compania ne-a obișnuit deja, are un procesor Snapdragon 855 și dispune de funcțiile Hand ID și Air Motion, adică o serie de gesturi care permit deblocarea sa și interacțiunea mai facilă cu device-ul.

Sony Xperia 1

Sony practică în acest moment o strategie de piață destul de agresivă și lansează câte un nou telefon la fiecare șase luni, de două ori mai des decât ritmul cu care ne-au obișnuit ceilalți producători.

Xperia 1, succesorul lui Xperia XZ3, a fost prezentat publicului la MWC, dar nu a ajuns încă la vânzare, data cea mai probabilă fiind în intervalul mai-iunie 2019.

La ce ne putem aștepta? Cea mai interesantă caracteristică de până acum este înălțimea sa neobișnuită, datorată utilizării unui display OLED cu aspect de imagine 21:9. Sony dorește să promoveze acest telefon ca întruchiparea visului iubitorilor de cinematografie, adăugând formatului neconvențional și atribute precum rezoluția 4K.

Nokia 9

Cel mai probabil vă amintiți de acest telefon ca fiind acel dispozitiv cu multe camere pe spate, poziționate într-o formă reinterpretată de fagure. Promisiunea Nokia referitoare la calitatea imaginilor a fost îndeplinită, dat fiind faptul că dispozitivul reușește, într-adevăr, să producă fotografii de mare calitate.

Citeste stirea completa