0 comments

CEO-ul OnePlus despre primul televizor al companiei: „va avea toate informaţiile tale, nu va fi un model pasiv” – Mobilissimo.ro

by on 27 august 2019
 

OnePlus este una dintre companiile chineze care intră în zona TV în curând, odată cu lansarea lui OnePlus TV. Acesta va sosi pe 26 septembrie şi a avut deja numeroase scăpări, inclusiv de specificaţii. Azi am descoperit un interviu cu CEO-ul OnePlus, Pete Lau, care a vorbit despre strategia aplicată pentru acest produs.

Sunt şanse mari ca la evenimentul de pe 26 septembrie din India să debuteze pe lângă OnePlus TV şi OnePlus 7T şi T7 Pro, care au scăpat la rândul lor des în ultima vreme.  Pete Lau a discutat cu cei de la Gadgets 360 (site din India), oferind detalii despre planurile de viitor şi despre televizor în special. Vizionarul CEO nu mai vede televizorul „doar ca pe un televizor”, ci mai mult ca un Smart Display.

Iată un citat din interviu:

Televizorul va avea toate informaţiile tale, inclusiv notiţe, remindere şi poate că atunci când te trezeşti, televizorul îţi va spune automat care e programul pe toată ziua şi îţi va oferi toate informaţiile utile, versus un model pasiv care îţi arată doar ce vrei să vezi. Cred că pe viitor AI-ul va juca un rol important în întregul proces.

Practic, OnePlus vede televizoarele drept ecrane interconectate, care vor afişa informaţii utile şi pe cât posibil contextuale. TV-ul se află în tranziţie de la un hub de divertisment, la unul de planificare, control al aparatelor din casă, al programului personal şi al comunicării cu alte persoane chiar. Pete Lau a oferit indicii care are planuri pe următorii 5-10 ani pentru segmentul TV şi că unele din funcţii vor sosi nu pe modelul de luna viitoare, ci pe altele din viitor.

OnePlus nu vrea un TV clasic şi asta se va reflecta mai ales în software. Compania vrea să ne ofere un Android TV atât de personalizat că vom uita că e Android TV. Mă aştept la un Oxygen OS TV sa zicem sau un UI inspirat de el. Oficialul a amintit şi de preţ, care va fi la bătaie cu produsele Samsung şi Sony, doar că puţin mai ieftin, datorită unui parteneriat cu Amazon.

Vă reamintesc că televizorul vine cu procesor MediaTek quad core, 3 GB RAM şi un ecran QLED de 55 inch, dar va avea şi alte variante de diagonale. Suntem tare curioşi cum stă la design şi cum arată interfaţa sa.

Citeste stirea completa