0 comments

Cererea pentru iPhone 11 şi iPhone 11 Pro depăşeşte aşteptările; Noua variantă Midnight Green e deja epuizată – Mobilissimo.ro

by on 16 septembrie 2019
 

Vineri, pe 13 septembrie Apple a dat startul comenzilor pentru noile modele telefoane din portofoliu și anume iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max. Era de aşteptat să începem să aflăm şi cum stă firma din Cupertino cu cererea şi care sunt cele mai populare modele.

Expertul în produse Apple şi analistul Ming-Chi Kuo a publicat o analiză, care detaliază cererea pentru noua serie iPhone. Kuo indică faptul că se înregistrează o cerere peste aşteptări. Se pare că iPhone 11 Pro este popular în SUA, în vreme ce iPhone 11 ar fi popular în China. Asta deşi am înţeles că Asia nu e chiar încântată de noile iPhone-uri.

Kuo mai menţionează şi că noile variante de culoare lansate de Apple sunt o idee bună, atrăgând mulţi clienţi. În special nuanţa Midnight Green (acel “verde camuflaj fără pete” dacă mă întrebaţi pe mine) atrage multă lume şi e deja epuizată din stoc la multe magazine. Agenţia de studii de piaţă şi analiza TF International Securities şi-a crescut recent predicţia de vânzări iPhone 11 la 70-75 de milioane de unităţi pentru întreaga serie, pe parcursul lui 2019.

Predicţia iniţială era de 65-70 de milioane de unităţi. Alte motive pentru interesul sporit în noile iPhone-uri sunt preţul de bază mai mic pentru iPhone 11 decât iPhone XR, faptul că avem filmare 4K cu camera selfie, noul Night mode şi filmare Extended Dynamic Range. Aşteptaţi-vă ca de obicei la cozi în jurul Apple Store-urilor pe 20 septembrie.

Citeste stirea completa