0 comments

CES 2020: LG a prezentat frigiderele inteligente din gama InstaView cu dozator de gheaţă şi uşă transpare… – Adevărul

by on 15 ianuarie 2020
 

Frigiderul InstaView cu opţiunea Craft Ice, câştigător al Premiului pentru Inovaţie acordat la CES 2020, este primul frigider din lume cu un dozator de gheaţă integrat, ce produce gheaţă sferică. LG a lansat deja modelul InstaView cu opţiunea Craft Ice în Statele Unite, iar alte pieţe vor urma pe parcursul anului 2020. Măsurând 5 cm în diametru, gheaţa artizanală se topeşte mai încet decât cuburile tradiţionale. 

În 2020, LG va dota frigiderele vârf de gamă InstaView cu tehnologie ThinQ de a doua generaţie. Alimentele introduse sau scoase din frigider – inclusiv din sertarele Door-in-Door – vor fi urmărite cu ajutorul vizualizării avansate şi inteligenţei artificiale, realizând un inventar în timp real al conţinutului aparatului electrocasnic. Având această informaţie, noul frigider LG ThinQ InstaView vă va putea oferi sugestii de reţete pe baza ingredientelor disponibile. Tehnologia inteligentă poate preveni utilizatorii când li se termină anumite alimente şi le poate sugera opţiuni de a le comanda, cu mult înainte de a veni acasă şi a constata că nu mai au ouă, de exemplu.

Vezi în video cum se utilizează.

Panoul frontal transparent de pe modelele din 2020 nu doar că permite utilizatorilor să vadă conţinutul fără a deschide uşa şi a lăsa să iasă aerul rece, ci funcţionează şi ca un ecran de 22 de inci pe care puteţi naviga pe internet şi vizualiza reţete video prin Wi-Fi, fără a mai avea nevoie de smartphone sau tabletă.

Ambele modele LG InstaView prezentate la CES vor oferi serviciul Proactive Customer Care (Servicii proactive pentru clienţi), prin tehnologia ThinQ bazată pe AI. Serviciul de suport personalizat pentru utilizatori îi ajută pe aceştia să-şi optimizeze utilizarea aparatelor, oferindu-le sfaturi pentru performanţă maximă şi avertizându-i preventiv despre potenţialele probleme ce apar. De exemplu, această funcţie monitorizează în timp real funcţionarea frigiderului şi trimite o alertă prin aplicaţia LG ThinQ dacă detectează o creştere anormală a temperaturii, dacă filtrul de apă trebuie înlocuit, precum şi alte informaţii necesare funcţionării optime a frigiderului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste stirea completa