0 comments

China Telecom confirmă lansarea noului pliabil Samsung în această lună; Se numește Samsung W20 5G și este un telefon cu clapetă – Mobilissimo.ro

by on 1 noiembrie 2019
 

Recent în cadrul conferinței SDC 2019 descopeream cu mare interes un teaser pentru viitorul smartphone pliabil al sud-coreenilor de la Samsung, device care în momentul cu pricina ne ducea cu gândul la un Galaxy Fold 2. În realitate numele acestui handset este Samsung W20 5G după cum ne dezvăluie chiar astăzi operatorul China Telecom prin intermediul unui material promo postat pe Weibo.

Samsung W2src 5G

Este un terminal pliabil cu clapetă ce va debuta în această lună pe piața din China drept succesor pentru modelul clamshell Samsung W2019 lansat anul trecut. Din imaginea teaser de mai sus putem remarca forma telefonului pe cale să se plieze/închidă. Pare destul de subțire la prima vedere și spre deosebire de MOTO RAZR 2019, nu are o bărbie atât de proeminentă, axându-se pe experiența cu un ecran edge-to-edge.

Materialul video dezvăluit anterior de Samsung în cadrul SDC 2019 scoatea la iveală muchii foarte înguste ale panoului frontal de la interior și prezența unei camere selfie integrate într-un decupaj bulină în centru-sus, ca pe Note 10. Dacă Galaxy Fold era mai degrabă un telefon ce se transforma într-o mini tabletă, Samsung W20 5G pune accentul pe portabilitate.

Va avea probabil un ecran de aproximativ 6 inch și va fi interesant de văzut la ce preț va debuta pe piața din China și dacă va rămâne exclusiv în această regiune la vânzare. 

Citeste stirea completa