0 comments

Ciolacu anunță că PSD intenționează să intre în grevă parlamentară

by on 13 aprilie 2021
 

Urmează și greva parlamentară, anunță președintele PSD, Marcel Ciolacu. El apreciază că președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a făcut un abuz pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului șănătății Vlad Voiculescu în termenul regulamentar. „Vom merge la CCR, act premergător schimbării din funcţie”, a mai spus Ciolacu.

„Urmează şi greva parlamentară. Este tot un instrument”, a declarat marți seară, la Antena 3, liderul social-democrat Marcel Ciolacu, relatează Mediafax.

La întrebarea moderatorului dacă ia în calcul și acest tip de protest, liderul PSD a răspuns: „Categoric. Mergem la comisii şi Opoziţia nu mai merge la plen. O să vorbim şi cu cei de la AUR, dacă tot nu contează Opoziţia”.

Totodată, el îl critică pe președintele Camerei Deputaților, liderul liberal Ludovic Orban, pentru că nu a programat la vot moţiunea împotriva ministrului sănătății Vlad Voiculescu în termenul regulamentar.

„Vom face (sesizare) la Curte şi vom aştepta (să vedem) dacă preşedintele Camerei Deputaților a încălcat regulamentul şi a făcut un abuz. Este act premergător schimbării din funcţie”, conchide Ciolacu.