0 comments

Ciolacu, după ce Rareş Bogdan a vorbit despre ruperea coaliţiei peste un an: PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş / Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei

by on 20 ianuarie 2022
 

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că „PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş”, după ce Rareş Bogdan a vorbit despre ruperea coaliţiei peste un an, relatează News.ro. „Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei”, a transmis Ciolacu, precizând că „PSD nu răspunde de trecut”.

„Am înţeles că Rareş Bogdan a pus batistuţa pe globul de cristal şi a văzut că se va rupe coaliţia peste un an. Hai să îi curmăm suferinţa! Cer mâine de urgenţă o şedinţă a coaliţiei, pentru că PSD nu răspunde de trecut şi a venit la guvernare să construiască pentru oameni”, a scris miercuri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, „PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş”.

„Românii au alte aşteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare”, a mai scris Ciolacu.

****

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat miercuri că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în chestiunea certificatului verde „a jucat cu ochii la sondaje şi nu cu ochii la sănătatea românilor”.

Rareş Bogdan susţine că social-democraţii trebuie să înveţe să respecte PNL dacă vor să continue coaliţie, pentru că nu se poate ca cineva să fie şmecher şi cineva să plătească costurile guvernării.

Liberalul crede și că o reevaluarea a coaliţiei peste un an se impune, dacă nu se fac reformele promise.