0 comments

Ciolacu: Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor

by on 1 aprilie 2021
 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține că președintele Klaus Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor și că protestele antirestricții sunt determinate de “aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii”.

  • “Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!
  • Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!
  • Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate. Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El mai susține că Vlad Voiculescu și Raluca Turcan, fotografiați fără mască, ar trebui “să zboare din funcții”.

  • “Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă. Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză”, adaugă liderul PSD.