0 comments

Cioloș și Barna au depus la BEC peste 500.000 de semnături pentru europarlamentare

by on 26 martie 2019
 

Liderii PLUS și USR, Dacian Cioloș și Dan Barna, au depus, marți la BEC, peste 500.000 de semnături și lista candidaților pentru alegerile europarlamentare. Cei doi au declarat că acesta este un pas în plus pentru a scăpa România de hoție și pentru a repune țara noastră pe drumul spre Europa, transmite Mediafax.

„Facem lucrul acesta cu ajutorul a peste 500.000 de români pe care i-am întâlnit în aceste ultime săpătmâni mergând pe stradă, peste tot în țară, cu ajutorul lor mergem astăzi înainte. Vreau să le mulțumim pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. am strâns peste 500.000 de semnături după ce ne-am întâlnit cu milioane de români în aceste zile, doar în București au fost strânse peste 130.000 de semnături, în diaspora peste 22.000 de semnături”, a declarat Dacian Cioloș, înaintea depunerii, la BEC, a listelor cu semnături și a candidaților la alegerile pentru PE.

La rândul său, președintele USR a afirmat că cele două partide s-au mobilizat și au strâns 520.000 de semnături, precizând că Alianța va începe deplasările prin țară în următoarele două luni.

„Dacă fiecare din cei 520.000 de oameni care susțin alianța USR-PLUS, care vor o Românie fără hoție și fără penali duc încă trei oameni la vot, România se face bine începând cu 26 mai. Mergeți la vot pe 26 mai, duceți încă doar trei oameni cu voi și speranța se va rostogoli mai departe și redevenim o țară normală, o țară Europeană, o țară de care putem să fim mândri și în care putem trăi cu mândrie. Mergem acum să depunem aceste semnături. Începem”, a spus Barna.

Lista comună a alianței USR-PLUS la europarlamentare este formată din: 1. Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, 2. Cristian Ghinea (USR), 3. Dragoş Pîslaru (PLUS), 4. Clotilde Armand (USR), 5. Dragoş Tudorache (PLUS). 6. Nicolae Ştefănuţă (USR), 7. Vlad Botoş (USR), 8. Ramona Strugariu (PLUS), 9. Vlad Gheorghe (USR), 10. Alin Mituţă (PLUS), 11. Anamaria Naomi Reniuţ (PLUS), 12. Valeriu Nicolae (PLUS), 13. Oana Ţoiu (PLUS), 14. Radu Ghelmez (USR), 15. Liviu Iolu (PLUS).