0 comments

Ciprian Teleman: Astăzi premierul a picat un test de leadership

by on 14 aprilie 2021
 

Ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, Ciprian Teleman, afirmă că ”premierul a picat un test de leadership”. ”A ales calea scurtă de a scăpa de o grijă în loc să aleagă calea mai anevoioasă a comunicării şi a colaborării”, a afirmat ministrul USR PLUS, adăugând că spear să se treacă peste această zi ”cu maturitate potrivit News.

”O zi încărcată, fară îndoială. De la dificultăţile de finanţare ale ELI provocate de bugetul “prudent” faţă de termenele rating-urilor de ţară, până la criza guvernamentală provocată de premier. Predictibilitatea pe care căutăm să o construim în exterior pentru a primi note bune, nu poate trece examenul câtă vreme nu este demonstrată în interior”, a scris, Ciprian Teleman, miercuri seară, pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”astăzi premierul a picat un test de leadership”.

”A ales calea scurtă de a scăpa de o grijă în loc să aleagă calea mai anevoioasă a comunicării şi a colaborării. Sunt mai mult mâhnit decât dezamăgit. Abandonarea unui coechipier este un lest greu de largat atunci când cineva ia în calcul o carieră politică. Dar cu toată încărcarea zilei, mi-am îndeplinit azi toate obligaţiile faţă de cei pentru care am decis să preiau acest mandat. Sper să trecem cu maturitate peste această zi”, a mai scris Teleman.

Demiterea ministrului USR PLUS Vlad Voiculescu de către premierul Florin Cîţu a provocat o criză majoră în rândul coaliţeii de guvernare.

USR PLUS susţine că nu mai doreşte să continue cu Florin Cîţu în furntea Guvernului şi a cerut o şedinţă a coaliţiei.