0 comments

Cîțu acuză campanii sponsorizate de PSD împotriva sa: Să spună dacă vor sau nu cu noi

by on 7 februarie 2022
 

Liderul PNL Florin Cîţu a acuzat luni, în şedinţa conducerii partidului, campanii împotriva sa care ar fi fost sponsorizate de către PSD: „Să spună dacă vor sau nu cu noi. Nu e fair”.

  • „Sunt anumite teme ridicate în spațiul public de partenerii de guvernare, înainte de coaliție, în ultima vreme. Am văzut și campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva mea.
  • Nu este un mod de lucru în echipă. Trebuie să vedem daca va continua. Să spună dacă vor sau nu cu noi. Nu e fair”, ar fi spus Cîțu în ședința de luni a conducerii PNL, conform surselor HotNews.ro.

Ședința conducerii PNL este în desfășurare la această oră, iar de la ora 14.00 este programată o ședință a acoaliției de guvernare PNL-PSD-UDMR.


  • „Nu plâng de mila lui Cîțu, dimpotrivă, chiar cred că își merită soarta. Ceea ce vreau să subliniez este cum funcționează coaliția asta a lor, USL 2.
  • În capturile de ecran de mai jos veți vedea un clip video făcut de Tineretul Social Democrat care are nu mai puțin de 7 sponsorizări, pe 7 audiențe diferite.
  • 10.000 de lei investiți de micii socialiști pentru a-și ataca partenerul de guvernare. Ar fi interesant de verificat sursa Fondurilor. Au făcut chetă micii socialiști sau au folosit subvenția de 2 milioane de euro/lună pe care o primește PSD de la bugetul statului?”, a scris Koksis.