0 comments

Cîţu, despre Ministerul Digitalizării: Încă nu am decis ceva, le-am spus colegilor mei să ne mai gândim. Mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister

by on 12 ianuarie 2022
 

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă că partidul nu a luat o decizie în ceea ce priveşte desemnarea unei persoane pentru funcţia de ministru al Cercetării şi Digitalizării, rămas liber în urma demisiei lui Florin Roman, consecinţă a scandalului privind informaţiile eronate din CV-ul său, scrie News.ro. Cîţu susţine că ar vrea ca pentru acest portofoliu să fie desemnată o femeie.

„Încă nu am decis ceva. Le-am spus colegilor mei să ne mai gândim, mi-ar fi plăcut să fie o femeie totuşi la Ministerul Digitalizării, mi-ar fi plăcut să fie o femeie care să conducă acest minister. Ne uităm la variante”, a declarat Florin Cîţu, marţi seară, la TVR.

Fostul ministru Florin Roman a anunţat, pe 15 decembrie, că a demisionat din funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în urma acuzaţiilor de plagiat şi în urma informaţiilor eronate din CV-ul său oficial.

Deputatul PNL Gheorghe Pecingină, secretar general adjunct al partidului, afirma luni seară, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că este posibil ca în şedinţa conducerii PNL de marţi să se stabilească numele ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării și că printre numele vehiculate pentru acest portofoliu se află deputatul Sabin Sărmaş, susţinut de Emil Boc, şi Iulian Popescu, secretar de stat în minister, apropiat al lui Dan Vîlceanu.

Citește și: