0 comments

Cîţu îi răspunde lui Motreanu: “Am fost ales cu 60% din voturi, domnul Motreanu nu a candidat. Dacă doreşte terapie de grup, este totdeauna binevenit

by on 2 noiembrie 2021
 

Preşedintele PNL Florin Cîţu a răspuns, marţi, după şedinţa conducerii PNL, la acuzaţiile aduse de Dan Motreanu, care a spus că este vinovat pentru tot ceea ce se întâmplă în partid. Înţeleg că încă mai există elemente care nu au fost clarificate după acel Congres. Ăsta e momentul, dacă doreşte terapie de grup, este totdeauna binevenit, a replicat Cîţu, potrivit News.

”A fost un Congres, am fost ales cu 60% din voturi, domnul Motreanu nu a candidat. Înţeleg că încă mai există elemente care nu au fost clarificate după acel Congres, ăsta e momentul, dacă doreşte terapie de grup, este totdeauna binevenit”, a spus Cîţu.

El a precizat că actuala criză a fost generată de alte partide, cu care PNl va negocia în perioada următoare.

”Mandatul este foarte clar, de a negocia cu forţele democratice, în Parlamentul României, şi cu USR şi cu cei de la PSD. Acum, ştiu că cei de la USR, unii colegi au spus că sunt probleme, la PSd avem şi acolo plângeri penale împotriva preşedintelui partidului, şi aşa mai departe. Sunt peste tot probleme, important să ştie românii este că noi suntem gata să rezolvăm această criză. Tot PNL vine şi face un pas înainte, deşi celalte partide nu au flexibilizat nimic, au rămas cantonate în Opoziţia pe care au făcut-o întotdeauna”, a mai spus Cîţu.

Liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu a fost întrebat, marţi seară, după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL dacă Florin Cîţu este vinovat pentru ce se întâmplă în partid şi a afirmat. ”Da, în acest moment este vinovat”.