0 comments

Clotilde Armand anunță că le ia banii înapoi polițiștilor locali care și-au pontat ore suplimentare “greu de demonstrat” în starea de urgență. Un șef ar fi încasat 40.000 de lei nefăcând nimic

by on 7 martie 2021
 

​Clotilde Armand anunță, pe Facebook, că șefii Poliției Locale de la Sectorul 1 și-au pontat, anul trecut, în perioada stării de urgență ore suplimentare greu de demonstrat, dublându-și veniturile. Primarul spune că sunt 300 de beneficiari care au costat administrația în jur de 2 milioane de lei.

Vor trebui însă să dea banii înapoi.

„Vă anunț că am decis împreună cu noul director al Poliției Locale Sector 1 să imputăm aceste sume acordate și toți beneficiarii să înapoieze toți banii din perioada martie – septembrie 2020. Un singur șef de serviciu a luat peste 40.000 lei în plus nefăcând nimic (bine, nu chiar nimic. Îmi tăiau corturile în campania electorală, mă urmăreau la evenimente și încercau să le saboteze, luau filmări de la camerele de supraveghere din sediul Biroului Electoral de Sector și le distribuiau unor pesediști sau televiziunilor apropiate de ei pentru a ne acuza de fraudă electorală)”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.