Amazon Luna – un nou serviciu de gaming în cloud - Gadget.ro
 
 
 
Au fost dezvaluite codurile sursa ale acestor sisteme de operare Microsoft - Dojotech.ro
 
0 comments

Coalition for App Fairness (CAF) – alianţă anti-Apple între Spotify, Epic Games, Deezer şi multe alte companii – Gadget.ro

by on 26 septembrie 2020
 

Diverse

Era clar că Epic Games va primi întăriri în disputa cu Apple, nemulţumirile dezvoltatorilor de aplicaţii existând dintotdeauna, însă până în acest moment aceştia nu au avut un lider, un partener puternic care să le permit să îşi spună off-urile cu ecou în întreaga lume.

Dezvoltatorii sunt nemulţumiţi de taxa pe venituri de 30% pe care o practică Apple, cât şi de faptul că orice aplicaţie ce concurează cu una proprietară Apple este trasă în jos în categoria recomandări, tocmai pentru a nu deveni o rivală puternică pentru Apple.

Mare parte din cei nemulţumiţi (Epic Games, Spotify, Deezer, Basecamp, ProtonMail, European Publishers Council şi mulţi alţii) s-au unit în alianţa Coalition for App Fairness (CAF). Vorbim de o coaliţie anti-Apple prin intermediul căreia dezvoltatorii vor solicita reguli egale pentru toată lumea, corectitudine şi tratament echitabil.

Rămâne de văzut dacă Apple va ceda acestor presiuni şi va veni cu modificări utile la nivelul politicilor practicate în App Store.

Sursa: neowin.net

Citeste stirea completa

Social Media
CONNECT
Power By Agregat.ro