0 comments

Codrin Ștefănescu: PSD și-a lansat candidatul la prezidențiale; șefii din teritoriu să-și asume rezultatul final

by on 24 august 2019
 

Codrin Ștefănescu a afirmat sâmbătă, după ce PSD a validat-o în Congres pe Viorica Dăncilă drept candidatul partidului la prezidențiale, că fiecare lider de filială ar trebui să se mobilizeze și să își asume rezultatul final.

„PSD și-a lansat azi candidatul pentru prezidențiale! Prin urmare, fiecare organizație are obligația să-și mobilizeze la maxim toate structurile. Și toți oamenii! Să-și asume fiecare șef din teritoriu rezultatul final. Pentru că așa ați decis, susținut și votat! În unanimitate!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook, potrivit Mediafax.

Social-democrații prezenți sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidențiale, anunțul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că nu se teme să candideze la prezidențiale, fiind mai puternică decât contracandidații „barbați care nu fac altceva decât să țipe de pe margine”. Liderul PSD și-a exprimat speranța că va ajunge primul președinte femeie al României.

Totodată, Dăncilă a precizat că nu va renunța la candidatură în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.