0 comments

Concurs Youtube #zonait 100.000 – Placa Video GTX 1070 Ti si procesor Intel!

by on 23 aprilie 2018
 

Salut comunitate! Suna bine cuvantul asta “comunitate”, imi place, pentru ca asa ne simtim aici pe canal alaturi de voi: intr-o comunitate.

Una pe care ne-am propus s-o largim. Mai mult, pentru ca ne bucuram de atentia voastra, ne-am decis sa va facem si noi o bucurie, pe langa clipurile pe care le postam pe acest canal despre jocuri, hardware, telefoane, periferice, camere foto sau video, chestii care ne plac si pe care ne straduim sa vi le prezentam cum putem mai bine.

Am spus ca vrem sa largim comunitatea si ceea ce facem sa ajunga la cat mai multi dintre voi: iata ce v-am pregatit si care sunt conditiile. Punem la bataie un procesor Intel Core i5 6600K, oferit de partenerii nostri de la PC Garage si… acum tineti-va bine, din partea noastra direct, o placa grafica Nvidia GeForce GTX 1070Ti cu 8GB VRAM, in cea mai buna varianta a sa, Asus ROG Strix! Cred ca prinde bine, mai ales in vremurile astea. Extragerea live si desemnarea castigatorilor o vom face in momentul in care canalul Zon@ IT va ajunge la 100.000 de abonati. Haideti ca putem. Nu mai este mult. In acest moment avem 84.000 de abonati, asa ca abia asteptam sa ne luati premiile puse la bataie.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va abonati la canalul Zon@ IT si sa postati in sectiunea de comentarii a acestui clip de concurs un comentariu care sa contina #zonait. Daca sunteti deja abonati, nu va mai bateti capul, postati direct doar comentariul cu #zonait. Dupa atingerea obiectivului de 100.000 de abonati va vom anunta din timp cand va avea loc extragerea live in care vor fi desemnati cei doi castigatori: unul pentru procesorul Core i5 6600K si unul pentru placa video 1070Ti. N-ar fi rau sa specificati in comentariu dupa mesajul #zonait care anume dintre aceste componente v-ar interesa mai tare, procesorul sau placa video si vom incerca sa facem in asa fel incat sa primiti cu precadere ceea ce va doriti dintre aceste doua produse.

Pentru mai multe detalii aveti in descrierea acestui video un link cu regulamentul complet al concursului, care se gaseste pe site-ul nostru zonait.tv. Tot ceea ce va rugam este sa fiti fair-play: nu postati mai multe comentarii de pe acelasi cont, adica nu spamati si nu duplicati comentariul, pentru ca asta va atrage automat descalificarea din concurs a respectivului utilizator. Nu uitati sa va abonati. Vom verifica asta in timpul extragerii live. De asemenea trebuie sa aveti activa mesageria de la Youtube, pentru ca pe aceasta cale va vom contacta pentru a va trimite premiile, fix pe contul de pe care ati postat comentariul, iar premiile vor porni spre voi imediat dupa ce ati fost desemnati castigatori, un procesor Core i5 6600K si o placa video Asus ROG Strix GeForce GTX1070Ti.

Haideti sa atingem repede acest obiectiv pentru ca, si acum dau din casa, dupa acest concurs va pregatim inca unul cum n-ati mai vazut! Bafta tuturor!

Regulamentul Concursului “#zonait 100.000”

Organizatorul concursului

Concursul “#zonait 100.000” este organizat de Areal Media Solution cu sediul in Aleea Botorani 2, inregistrata la Registrul Comertului – Bucuresti sub nr. J40/2079/2012, C.U.I. RO29831563 Bucuresti

Concursul se va derula in conformitate cu acest Regulament, valabil pentru toți participanții. Acest regulament poate fi modificat de catre organizator, cu conditia de a anunța participantii prin aceeasi metoda prin care i-a informat la initierea concursului.

Derularea concursului

Concursul “#zonait 100.000” va incepe la data de 23.04.2018 și va continua până la atingerea numarului de 100.000 de abonați pe canalul de Youtube Zon@ IT. Inscrierea se va face in sectiunea de comentarii a clipului de anuntare a concursului, de pe canalul de Youtube Zon@ IT. Participantii vor trebui sa aiba mesageria Youtube activata pentru a putea fi contactati in vederea anuntarii castigatorului si pentru a putea intra in posesia premiilor. Acest regulament se va gasi postat la adresa https://zonait.tv/concurs-youtube-zonait-100-000/, link mentionat in descrierea clipului de concurs.

Conditii de participare

La acest concurs, participarea este deschisa tuturor persoanelor cu cetatenie romana si cu domiciliul pe teritoriul României.

Dreptul de participare la concurs va fi anulat celor care furnizează date sau informații false, care posteaza mai multe comentarii de pe acelasi cont sau care completeaza necorespunzator in comentariu datele solicitate de regulament.

Protecția datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu legea in vigoare referitoare la protecția si prelucrarea datelor cu caracter personal. Organizatorul va utiliza doar datele persoanale furnizate de către castigatori si doar în scopul anunțării și trimeterii premiilor catre acestia.

Inscrierea in concurs

Utilizatorii vor afla de concurs de pe canalul de YouTube Zon@ IT, de pe site-ul zonait.tv si de pe pagina de Facebook zonapaginaoficiala. Utilizatorii se pot înscrie în concurs începand cu data de 23.04.2018, doar daca se aboneaza sau sunt deja abonati ai canalului de Youtube Zon@ IT, si prin postarea unui comentariu in sectiunea de comentarii a clipului de concurs pe canalul de Youtube Zon@ IT, care sa contina urmatorul mesaj: # zonait.

Premiile concursului

1 x Procesor Core i5 6600K si 1 x Placa Video GTX 1070Ti

Extragerea câștigătorilor

Câștigătorii vor fi desemnati de catre echipa Zona IT intr-o transmisie live pe canalul de Youtube Zon@ IT, cu ajutorul aplicatiei easypromosapp.com, intr-o extragere automatizata ce va desemna doi castigatori alesi din sectiunea de comentarii, cate unul pentru fiecare produs. Se va verifica daca utilizatorii desemnati castigatori sunt abonati ai canalului de Youtube Zon@ IT. Primul produs caruia ii va fi asignat un castigator va fi procesorul, urmat de placa video.

Anuntarea castigatorilor si predarea premiilor

Câstigătorului concursului i se va aduce la cunoștință rezultatul concursului imediat, in timpul extragerii live. Data si ora acesteia vor fi anuntate dupa momentul atingerii rezultatului de 100.000 de abonati. Castigatorul va fi contactat prin intermediul mesageriei Youtube, pe contul de pe care s-a inscris in concurs. Daca acesta nu raspunde, premiul se va acorda altui participant, ales prin același mecanism. Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunțării câștigătorului din motive care nu țin de el. Câștigătorul va intra în posesia premiului după cel mult doua săptămani de la anunțarea acestora, astfel: câștigătorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de către Organizator. Premiul va fi expediat prin curier numai la adrese de pe teritoriul României.

Încetarea concursului

Concursul va înceta dupa efectuarea extragerii. Organizatorul își rezervă dreptul de a pune capăt Concursului anterior datei respective, exclusiv în cazul în care, din motive obiective sau independente de voința și controlul Organizatorului, continuarea Concursului nu ar mai fi posibilă.

Litigii

În cazul unor litigii apărute între Organizator și participanții la concurs, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor române competente.