0 comments

Cosette Chichirău, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: “Dacă folosim analogia familiei, a dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe”

by on 22 aprilie 2021
 

Decizia repmierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost, dacă facem o analogie cu o familie, ca și când ar fi ”dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe”, a declarat într-un interviu la RFI deputata Cosette Chichirău.

”Gestul domnului Cîțu a fost unul foarte grav. Pur și simplu, dacă folosim analogia familiei, a dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe. Adică nu poți într-o familie să faci un asemenea gest (…). Reacția noastră a venit ca o contrareacție la un gest extrem-extrem de grav, un lucru care nu se face (…). Deci noi sperăm să nu mai vedem asemenea surprize negative”, a spus Chichirău.

Întrebată dacă are încredere 100% în premierul Florin Cîțu ea a răspuns: ”Eu pot vorbi în nume personal (…), am încredere că acum, coaliția de guvernare este mai sănătoasă și va fi mai stabilă.”