0 comments

Creatorii League of Legends se pregătesc să lanseze un nou joc. Va semăna foarte mult cu Mortal Kombat 11 – Playtech.ro

by on 5 august 2019
 

Creatorii League of Legends se pregătesc să lanseze un nou joc. Acesta ar fi unul de tip fighting și ar semăna foarte mult cu Mortal Kombat 11.

Riot Games a confirmat că lucrează la un nou joc video, iar acesta va fi unul de tip fighting”â și ar semăna cu celebra franciză Mortal Kombat.

Studioul de jocuri a confirmat că lucrează la acest nou titlu, după ce informația a fost dezvăluită de Tom Cannon, cofondator al Evolution Championship Series, un turneu sporturi electronice cu jocuri de bătaie.

Când s-ar lansa viitorul joc Riot Games

El a vorbit cu comentatorii turneului, înainte de meciuri, și a spus că el și echipa lui colaborează cu Riot Games pentru crearea unui asemenea joc.

Canon nu a mai dat alte detalii despre acest nou joc, spunând că mai este mult de muncă. Riot Games a confirmat dezvoltarea jocului și un reprezentant al companiei a adăugat că „mai trebuie să treacă mult timp până când jocul este gata de lansare”.

În afară de Mechs vs Minions (board game), acest nou titlu va fi primul joc ce va fi dezvoltat de Riot Games, după League of Legends.

Tom Canon a făcut parte din Riot după ce creatorul League of Legends a achiziționat studioul Radiant Entertainment, din care făcea parte și Canon, în urmă cu câțiva ani. Radiant era cunoscut ca dezvoltatorul Rising Thunder, un joc online de fighting cu roboți.

Mulți au speculat atunci că Riot a cumpărat studioul pentru a creea propriul joc de bătaie, similar cu Mortal Kombat, însă anii au trecut și nimic nu s-a mai întâmplat. Ei bine, se pare că studioul este gata să se extindă, dincolo de MOBA, și să intre într-un nou gen de joc.

Cum va arăta acest nou titlu? Greu de spus, însă poți să-ți faci o idee de la acest concept realizat de un artist brazilian, care și-a imaginat cum ar arăta League of Lengeds ca un joc de tip fighting.

Citeste stirea completa