0 comments

Cu ce companie isi incheie OnePlus parteneriatul – Dojotech.ro

by on 1 iunie 2020
 

Conform unei noi stiri, compania de smartphone-uri OnePlus din China va incheia parteneriatul cu o alta companie. Pana acum, rezultatul acestei colaborari dintre cele doua companii a constat in cateva smartphone-uri premium si cu specificatii imbunatatite.

OnePlus din China nu va mai lansa editii McLaren ale smartphone-urilor sale. Producatorul chinez de smartphone-uri si producatorul auto din Marea Britanie si-au incheiat parteneriatul, a confirmat un purtator de cuvant al McLaren pentru Android Authority, dupa ce au aparut stiri legate de incheierea parteneriatului.

Anterior, s-a mentionat ca cele doua companii isi incheie parteneriatul pentru ca compania chineza nu mai e listata drept un partener Formula 1 pe site-ul celor de la McLaren.

Intr-o declaratie trimisa catre Android Authority, purtatorul de cuvant a precizat: “Parteneriatul nostru cu OnePlus – care a ajuns recent la sfarsit – a fost o colaborare de succes intre doua branduri emblematice si inovatoare. De la inceputul acestui parteneriat, din 2018, OnePlus a fost un partener de incredere si valoros. Le dorim toate cele bune si speram sa il vedem si in viitor”.

Reprezentantul nu a explicat de ce cele doua companii nu mai colaboreaza, dar se pare ca au decis sa nu-si reinnoiasca colaborarea dupa ce aceasta s-a sfarsit.

Smartphone-urile McLaren ale producatorului chinez produse in parteneriat sunt de obicei versiuni imbunatatite ale telefoanelor normale ale companiei chineze. OnePlus 6T McLaren vine cu 10GB de RAM, in loc de 6GB sau 8GB, in timp ce OnePlus 7T Pro McLaren are 12GB de RAM si conectivitate 5G, ceea ce smartphone-ul 7T Pro standard nu are.

La CES 2020, de la inceputul acestui an, OnePlus a prezentat un smartphone care se numeste Concept One si care este imbracat in pielea pe care McLaren o foloseste pentru unele dintre masinile sale.

Citeste stirea completa