0 comments

Cu ce smartphone a fost filmat cel mai nou videoclip al Selenei Gomez – Dojotech.ro

by on 3 noiembrie 2019
 

Cu ce smartphone a fost filmat cel mai nou videoclip al Selenei Gomez

Smartphone-urile au evoluat foarte mult de cand au aparut pentru prima data camerele pe telefoane. In ziua de azi, capturarea clipurilor video la rezolutie inalta si la multe cadre pe secunda a devenit ceva obisnuit pe telefoane.

Deoarece smartphone-urilor le lipseste spatiul pe care il au camerele dedicate, producatorii de telefoane au venit cu idei destul de ingenioase pentru obtinerea anumitor efecte si a calitatii care obisnuiau sa fie disponibile numai pe camerele dedicate.

Compania Apple din Statele Unite a prezentat o multime de tehnologii in cadrul lansarii smartphone-urilor iPhone 11 din luna septembrie a acestui an.

Pentru a dovedi cat de capabile sunt aceste smartphone-uri ale companiei Apple din Cupertino, s-a folosit pentru cel mai nou videoclip al Selenei Gomez un iPhone 11 Pro. Adica videoclipul a fost filmat integral folosind smartphone-ul Apple iPhone 11 Pro.

Regizat si filmat de Sophie Muller, desi nu e neaparat cel mai complex videoclip pe care l-am vazut, videoclipul Selenei Gomez se potriveste melodiei. De asemenea, se poate vedea calitatea clipurilor video pe care telefonul iPhone 11 Pro al companiei Apple din Cupertino le poate filma.

Unele dintre noile caracteristici pe care le-am vazut la telefonul iPhone 11 Pro al companiei Apple este faptul ca le permite utilizatorilor sa captureze video folosind obiectivii individuali ai smartphone-ului.

Acest lucru a dus la niste intrebuintari si efecte destul de interesante pentru camere, lucruri care nu erau posibile cu iPhone-urile mai vechi ale Apple, nici macar cu cele cu doi obiectivi in partea din spate.

Intre timp, daca doresti sa afli mai multe despre camera telefonului iPhone 11 Pro al companiei Apple din Cupertino si cum se descurca, ei bine, afla ca, desi nu are cele mai bune camere de smartphone, se descurca foarte bine.

Citeste stirea completa