0 comments

Cum a fost afectata anularea zgomotului de pe castile AirPods Pro – Dojotech.ro

by on 20 ianuarie 2020
 

Unii utilizatori de casti wireless AirPods Pro de la compania Apple din Statele Unite sustin ca functia de anulare a zgomotului a acelor dispozitive a fost afectata in ultimele saptamani.

Acestia spun ca cele mai noi casti wireless ale Apple au devenit brusc mai putin eficiente la reducerea zgomotului ambiental si ca asta s-a intamplat dupa un update firmware.

Unul dintre avantajele castilor AirPods Pro in comparatie cu cele AirPods obisnuite este faptul ca primele vin cu anulare activa a zgomotului. Cu toate acestea, se pare ca aceasta trasatura definitorie a AirPods Pro a fost anulata in cel mai nou update firmware pe care Apple l-a lansat pentru casti.

Ulterior, utilizatorii au reclamat faptul ca anularea zgomotului pe AirPods Pro s-a inrautatit. Nu e clar daca update-ul firmware e de vina si ca acesta a afectat functia de anulare a zgomotului.

Insa, din pacate, din moment ce nu exista un changelog, nu se stie care e problema pentru afectarea anularii zgomotului de pe casti. Poate cu exceptia Apple, dar compania a ales sa nu declare nimic.

De parca lucrurile nu erau suficient de grave, update-urile firmware nu sunt ceva la care utilizatorii Apple AirPods Pro pot alege nu participe. Update-urile firmware pentru aceste casti wireless au loc in fundal, fara ca utilizatorii sa stie cand acestea sunt instalate.

Intr-un fel, acest lucru de bun, deoarece asigura actualizarea constanta a castilor AirPods Pro de la Apple. Dar in acelasi timp este rau, deoarece poate duce la situatii de genul asta in care utilizatorii nu au optiunea de a nu instala cel mai recent update firmware.

Acestea fiind spuse, dupa cum subliniaza publicatia The Verge, Apple nu este singura companie care se confrunta cu asta. In trecut, clientii Bose si Sony au reclamat in mod similar ca anularea zgomotului a castilor lor a fost afectata in urma update-urilor firmware. In cazul Sony si Bose, nu e clar daca anularea zgomotului a fost afectata sau e doar o perceptie. Ramane sa vedem ce se va intampla cu Apple AirPods Pro.

Citeste stirea completa