0 comments

Cum ar fi fost descris iPad-ul inca din 1983 de catre Steve Jobs – Dojotech.ro

by on 27 ianuarie 2020
 

Acum zece ani, Steve Jobs – fostul CEO Apple – a prezentat un nou produs, ultimul produs lansat de compania din Cupertino in timpul vietii lui Steve Jobs. Initial, tableta iPad a fost criticata pentru numele sau si considerat doar un iPod Touch urias.

Insa, tableta a captivat de indata publicul si a inspirat o serie de dispozitive asemanatoare, dar niciunul avand acelasi impact precum tableta Apple. De asemenea, este un dispozitiv in care Apple si-a investit tehnologia cat si marketingul inca din prima zi.

“iPad este cea mai avansata tehnologie a noastra intr-un dispozitiv magic si revolutionar, la un pret de necrezut”, a spus Steve Jobs cand a prezentat dispozitivul pe 27 ianuarie 2010.

“Credem ca iPad este expresia perfecta a viitorului de calcul personal”, a declarat actualul CEO Tim Cook al Apple la un eveniment din 2016 in care a fost dezvaluit iPad Pro de 9,7 inci.

Steve Jobs chiar a descris ceva ce parea a fi un iPad in 1983: “Ceea ce ne dorim este sa cream un computer portabil incredibil si grozav pe care il poti duce usor cu tine si pe care poti invata sa-l folosesti in 20 de minute”, a spus Steve Jobs la Conferinta Internationala de Design din 1983 de la Aspen.

Increderea companiei Apple in tableta sa – posibil descrisa in 1983 – a continuat, chiar si atunci cand vanzarile au scazut. In urmatorii ani, compania a experimentat cu o varietate de dimensiuni de ecran, caracteristici si preturi intr-un efort de a creste interesul fata de tableta.

Dar, desi vanzarile au fost in cele din urma crescute, tableta sa iPad a generat cea mai mica parte din venituri dintre dispozitivele companiei Apple.

In ultimii cinci ani, serviciile si diviziile de dispozitive purtabile si accesorii au explodat, in timp ce iPad a ramas in urma. Insa tableta companiei Apple din Statele Unite cofondate de Steve Jobs nu va disparea deoarece acum are un oarecare succes.

Citeste stirea completa