0 comments

Cum ar putea arăta noul pliabil Samsung Galaxy Fold 2? Iată un concept al telefonului și modificările aduse la nivel vizual – Mobilissimo.ro

by on 27 martie 2020
 

În acest an sud-coreenii de la Samsung sunt așteptați să introducă pe piață și noul pliabil Samsung Galaxy Fold 2, un terminal cu multe upgrade-uri rezervate și o construcție sperăm noi mai bine închegată decât la modelul inițial. Samsung are acum în spate experiența a două telefoane pliabile (Fold și Galaxy Z Flip), astfel că modelul cu numărul 3 din portofoliu nu ar mai trebui să dezamăgească publicul, ci să facă cea mai bună impresie de până acum. 

Până când aflăm detalii oficiale despre debutul lui Galaxy Fold 2 și dotările sale, avem ocazia ca astăzi să vedem un concept pentru telefon creat de către artistul grafic Waqar Kahn pentru publicația germană Windows United. Vedeți randarea concept mai jos și trebuie precizat faptul că aceasta a fost realizată doar pe seama speculațiilor și imaginației designer-ului, astfel că terminalul reale ar putea arăta complet diferit.

Galaxy Fold 2

Ni se prezintă practic schimbările vizuale pe care mai toți le-am dori, de la un ecran extern care să ocupe toată zona frontală și până la reducerea muchiilor din jurul display-ului principal (cel pliabil) de la interior. Spunem adio și bretonului uriaș și vedem aici un decupaj picătură pentru camera selfie – abordare mult mai subtilă care nu va mai “fura” din privirea utilizatorilor în momentul streamingului de materiale video.

Apare și partea din spate a pliabilului acolo unde vedem un setup foto dreptunghiular similar cu cel văzut pe Galaxy S20+, iar o altă apariție în acest concept este a unui stylus S-Pen, fiind vehiculată includerea unui asemenea accesoriu la pachet. Zvonurile vorbesc despre un display intern Infinity Flex de 7.7 inch cu protecție UTG (sticlă ultra-subțire) și un ecran extern Infinity-V. 

Upgrade-urile la nivel hardware vor include un procesor de nouă generație, 8 sau 12 GB RAM și probabil o baterie mai mare cu încărcare mai rapidă. Se vehiculează un debut în luna iulie, dar pandemia de COVID-19 ar putea amâna evenimentul până spre final de an. 

Citeste stirea completa